Nasveti

Vstopnica za novo podobo!

Jana
15. 11. 2010, 00.00
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.58
Deli članek:

Akcija Velika Janina preobrazba je postala prava in dolgoletna uspešnica, s katero ponujamo ženskam iz vse Slovenije, ne glede na starost, poklic in stan, možnost, da se uredijo in polepšajo.

Sodelujte v Veliki Janini preobrazbi

Le katera ženska si ne želi biti lepa in urejena? Prebiramo modne časopise, srkamo nasvete na spletu in televiziji, nekatere sprašujejo svoje kozmetičarke in frizerje, kaj jim najbolj pristoji. In ker na ta vprašanja pogosto ne najdejo odgovorov, je akcija Velika Janina preobrazba postala prava in dolgoletna uspešnica, s katero ponujamo ženskam iz vse Slovenije, ne glede na starost, poklic in stan, možnost, da se uredijo in polepšajo.

Najpreprostejša, največja in najopaznejša sprememba za vsako žensko je, da obišče frizerja in se prepusti njegovim spretnim rokam. Če pa je še strokovno naličena, je ne spoznajo niti najbližji. To se vsak teden dogaja srečnim izbrankam iz vse Slovenije, ki se prijavljajo na Veliko Janino preobrazbo. Naši frizerski mojstri jim s škarjami, barvami in drugimi pripomočki kot s čarobno paličico odvzamejo leta. Ko na pomoč priskočita še mojstrica ličenja in stilistka, se vsaka spremeni v lepotico, ki bi zlahka obiskala kakšno najprestižnejšo družabno prireditev, četudi marsikatera prej, ne boste verjeli,  ni imela še nikoli pobarvanih las ali bila naličena.
Ženske si v začaranem krogu službe, skrbi za moža in otroke, vrtincu gospodinjskih opravil in drugih nujnih opravkov premalokrat in le stežka vzamemo čas zase, za razvajanje in konjičke, ki nas tako razveseljujejo ter nam dajo energijo za vse druge stvari. Ena takšnih je preobrazba. Če si želite nove podobe, s katero bi zablesteli tudi na straneh  revije Jane, pot do tega ni pretežka. Vse, kar morate storiti, je, da v naše uredništvo pošljete pismo s svojim življenjepisom, v katerem čim bolj izčrpno napišete kdo ste, od kod prihajate, kaj ste po poklicu, kateri so vaši konjički in druge stvari, ki vas zanimajo, priložite še svojo fotografijo, vse skupaj pa pošljite na naslov: Revija Jana, Dunajska 5, 1509 Ljubljana. Strokovna komisija bo tako kot doslej izbrala kandidatke in jih povabila na lepšanje. Lahko pa se prijavite tudi na spletu,  na naslov: andreja.comino@delo-revije.si  Vaših pisem bomo veseli. Vsa bomo skrbno prebrali in vas povabili na nekaj ur brezplačnega razvajanja, ki si ga nedvomno zaslužite!


Tekst: Andreja Comino
Foto: Mateja Jordovič Potočnik

Jana št. 45, 9.11.2010