Ljudje

Presenečenje za Lady uspelo!

Jana
28. 10. 2010, 14.00
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.58
Deli članek:

Da presenečenj ne pripravljajo samo novinarji svojim bralcem, so dokazali sodelavci Dela Revij, ki so uredništvu Lady ob njihovi okrogli 20. obletnici »zakuhali« pravcato skrivno presenečenje.

Da presenečenj ne pripravljajo samo novinarji svojim bralcem, so dokazali sodelavci Dela Revij, ki so uredništvu Lady ob njihovi okrogli 20. obletnici »zakuhali« pravcato skrivno presenečenje. Tega so pripravljali kar nekaj časa in najtežje od vsega je bilo zagotovo ohraniti skrivnost pred uredništvom, ki še posebej slovi po tem, da govorice izvejo prvi. Pa vendar – uspelo jim je! Uredništvo Lady so presenetili na redakcijskem sestanku v trenutku, ko so snovali še bogatejšo jubilejno številko.

Nenadoma je v pisarno nenapovedano zakorakala množica sodelavcev, oborožena z borovničevima tortama v barvi Lady, ki so ju posebej za to priložnost pripravili mojstri v Žitu, manjkala ni niti žlahtna penina. Uredništvo je prvič v zgodovini revije za hip ostalo brez besed, vidno presenečena urednica pa si je že čez nekaj trenutkov opomogla in ob spremstvu nepogrešljive »Vse najboljše za te« z veseljem zrezala v Lady torto. V imenu vseh je nekaj kratkih spodbudnih in pohvalnih besed izrekel direktor in lastnik družbe Delo Revije Matej Raščan, čestitkam in dobrim željam pa so se pridružili tudi vsi ostali, ki so kovali to okusno zaroto presenečenja – zabaven video posnetek presenečenja si lahko ogledate na www.lady.si. Naj ob tem dodamo samo še: draga Lady, vse najboljše vsaj še naslednjih 20 let!
Rojstnodnevnim čestitkam so se pridružili tudi (od leve proti desni): Matic Slapšak, pomočnik vodje tržnega komuniciranja in odnosov z javnostmi, Samo Žargi, pomočnik direktorja marketinga in direktor dogodkov, Irena Kolenc, vodja tržnega komuniciranja in odnosov z javnostmi, Janina Žagar, pomočnica vodje tržnega komuniciranja in odnosov z javnostmi, Tine Guzej, pomočnik direktorja za revijalni program in razvoj, Aleš Černigoj, pomočnik direktorja marketinga, Andreja Kmet, pomočnica direktorja marketinga in vodja prodaje edicij, in mag. Roman Rep, pomočnik direktorja družbe Delo Revije, d. d.
Uredništvo Lady (od leve proti desni): Simona Dakič Nemanič, pomočnica glavne in odgovorne urednice Lady, Nina Uršič, novinarka revije Lady, Andreja Comino, novinarka revije Lady, Boštjan Zalar, pomočnik likovne in tehnične urednice Lady, Erik Ferfolja, novinar revije Lady, Tomaž Mihelič, novinar revije Lady, Irena Pirman (novinarka revije Lady in Barbra Jermann, glavna in odgovorna urednica revije Lady.  
Več o 20-letnici Lady si lahko preberete na www.lady.si.