Alter

Večno odprta ordinacija vesoljskih zdravnikov

Sonja Grizila
1. 11. 2016, 15.00
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 10.00
Deli članek:

Zdravljenje z energijo ni nič novega, pa naj gre za bioenergijo, reiki, terapijo s prano ali še kaj drugega. Seveda v vse to težko verjamemo, večina se opre na te komaj razumljive metode šele takrat, ko je v takšni stiski, da je odprta za čudeže. Nekateri pa ne verjamejo v nič – in kljub temu včasih čudežno ozdravijo. Tudi zdravljenje s ponovno povezavo ni neznano, bralcem Zarje smo ga kar dvakrat predstavili, a bolj na teoretični ravni – med drugim tudi zato, ker se z njo po svetu ukvarjajo zelo resni znanstveniki, tudi kvantni fiziki. Nekaj je na tem, a kaj? Z zalogo potrebne skepse sem se odpravila k bratu in sestri Ostaševski, ki se skupaj z očetom ukvarjata s ponovno povezavo.

Mateja J. Potočnik
Ker smo zgolj in samo del vesoljnega stvarstva, pač dovolimo, da nas vesoljski zdravniki z energijo, svetlobo in informacijami uravnovesijo in zdravijo.

Kako ugotoviš, da si nekaj posebnega? Pri nas je kar nekaj terapevtov ponovne povezave, metode so se naučili pri dr. Ericu Pearlu, ki je to metodo odkril in je že bil nekajkrat v Sloveniji. Družina Ostaševski je morda nekaj posebnega, saj se s ponovno povezavo ukvarjajo oče Marcel (sin znanega pokojnega opernega pevca), sin Žiga in hči Živa. Seveda si takoj predstavljaš, da je v njihovem genskem zapisu sposobnost, ki je večina ljudi nima (in tudi če jo ima, je ne razume). Oče je čisto zares začutil, da je v njegovih rokah »nekaj«, ko je leta 1991 svoji ženi s polaganjem rok nehote pregnal bolečine iz vratne hrbtenice. Potem se je začel učiti vseh mogočih energetskih tehnik, veliko mu je pomagala tudi Živa, ki je že zelo mlada potovala po duhovnih sferah. Žiga pa je bil bolj stvaren, privoščil si je življenje z vsem pripadajočim mladostniškim »razvratom«, medtem ko bila njegova sestra presna veganka. Prepričanje, da je res »nekaj na tem«, ga je zadelo po žurki s prijatelji na morju, ko mu je v nogi obtičal kos razbitega kozarca. Ni si ga upal odstraniti, da se ne bi ulila kri, ampak je poklical svojo družino, ki je bila takrat v Franciji. In prosil za pomoč. Ko se je zjutraj zbudil, pravi, ni bilo več niti stekla niti rane. Razumem, da je bil ne samo vesel, ampak tudi do dna pretresen.

Ali kaj čutim? Brat in sestra, ki sta videti precej mlajša, kot v resnici sta (ona ima 29 in on 32 let), sta naredila preizkus, ki ga običajno naredi tudi Eric Pearl – stegneš roko z razkrečenimi prsti, onadva pa s svojimi rokami krožita okrog. Čutiš kaj? Jaz sem trd oreh, sem povedala kar naravnost, in jaz tudi, se je oglasila Mateja, ki je fotografirala. Ona je opazila v roki rahlo ščemenje, jaz pa toploto v dlani in za trenutek me je rama, ki me sicer boli, zaskelela še bolj. Je to preizkus senzibilnosti? Gre bolj za prepričevanje človeka, da je pač to energija, ki jo je mogoče tudi fizično začutiti. Dovzetni za ponovno povezavo da smo vsi, tudi če v to ne verjamemo. Ko je šel Žiga v Beograd na seminar k dr. Pearlu, ga je ta dal na masažno mizo in ga pred gledalci »ponovno povezal«. Reakcija je bila tako silovita, da je Žigo kar metalo po mizi, in tako dvoma o dojemljivosti za vesoljske frekvence ni bilo več.

 Več v reviji Zarja št. 44, 2. 11. 2016