Pomladanska oaza lepote in razvajanja

Pomladanska oaza lepote in razvajanja

MATEJA GORNIK / revija Bodi zdrava
19. 3. 2024, 17.00
Deli članek:

S prihodom pomladi se odpirajo vrata toplim sončnim žarkom, prav tako pa se prebuja tudi želja po osvežitvi videza.

Dreamstime
Pomlad ne prinaša le novega zunanjega sijaja, temveč tudi edinstveno priložnost za izboljšanje notranjega počutja.

Pomlad ne prinaša le novega zunanjega sijaja, temveč tudi edinstveno priložnost za izboljšanje notranjega počutja. V dm Studiu vas vabijo, da preizkusite raznovrstne lepotne postopke za preoblikovanje telesa, ki učinkovito odpravljajo celulit, oblikujejo postavo in pospešujejo prekrvitev, spodbudijo metabolizem in delovanje limfe. Njihovi lepotni strokovnjaki vam bodo s svetovanjem pomagali izbrati pravo kombinacijo tretmajev, ki bo najbolje zadovoljila vaše želje in potrebe. Sprostite se v pomladnem razvajanju in stopite korak bližje k boljšemu počutju ter lepšemu videzu, ki ga prinaša sveža in cvetoča pomlad.

PREOBLIKOVANJE TELESA Z APARATURO LPGrevolucionarni pristop k lepšemu videzu

V današnjem svetu, kjer je videz postal pomemben del samopodobe, se vedno več ljudi odloča za inovativne metode oblikovanja telesa. Med številnimi možnostmi izstopa aparat LPG, ki obljublja revolucionarno preoblikovanje telesa brez invazivnih postopkov.

Kako deluje ta tehnologija in kakšne rezultate ponuja?

Aparat LPG temelji na tehniki endermologije, ki združuje vakuumsko masažo z valjanjem kože. Ta neinvazivna metoda deluje s stimulacijo vezivnega tkiva, pospeševanjem cirkulacije krvi in limfe ter odpravljanjem nepravilnosti v podkožnem tkivu. Kombinacija vakuumskih valjev nežno masira kožo, kar spodbuja naravne procese regeneracije in preoblikovanja.

Ena od glavnih prednosti aparatov LPG je usmerjeno delovanje na določene predele telesa. Ne glede na to, ali želite zmanjšati obseg trebuha, izboljšati tonus kože na stegnih ali se znebiti celulita, je mogoče prilagoditi terapijo glede na individualne cilje vsake stranke.

Kako poteka postopek

Stranka se udobno namesti na mizo, kjer terapevt uporablja ročno napravo, opremljeno z valji in vakuumskim sistemom. Nežna masaža stimulira kožo, spodbuja pretok krvi ter sprošča zadržano vodo in toksine. Prav tako pospešuje pretok limfe, kar dodatno podpira proces razstrupljanja telesa. Hkrati se poveča proizvodnja kolagena in elastina, kar pripomore k čvrstejši in bolj elastični koži.

Rezultati so vidni že po nekaj seansah. Stranke poročajo o zmanjšanju obsega, izboljšanju tonusa kože in zmanjšanju videza celulita. Pomembno je omeniti, da je aparat LPG primeren za vse tipe kože in ne povzroča bolečin ali stranskih učinkov.

Poleg estetskih prednosti ima aparat LPG tudi terapevtske učinke. Številni se odločajo za tovrstno terapijo tudi zaradi zmanjšanja mišičnih napetosti, lajšanja bolečin in izboljšanja splošnega počutja.

Aparat LPG je tako namenjen tistim, ki si želijo preoblikovati svoje telo brez kirurških posegov ali invazivnih postopkov. S kombinacijo tehnologije in prilagodljivosti glede na posamezne potrebe strank omogoča dosego želenih rezultatov na področju lepšega videza in dobrega počutja. Nega se izvaja z najnovejšim aparatom LPG CELLU M6® Alliance.

Profimedia
limfna drenaža

· Limfna drenaža

Limfna drenaža aktivira in pospeši pretok limfe ter tako spodbuja izločanje odpadnih snovi iz telesa. Vzpostavlja in ohranja naravno ravnovesje kože ter omili zabuhlost. Blaži tudi težave, povezane s stresom. Ob prvem obisku je potreben nakup trikoja za večkratno uporabo, ki ga nosite ob izvajanju storitev s tehnologijo LPG.

· Personaliziran tretma za preoblikovanja telesa (do 8 ciljnih predelov)

Preoblikovanje telesa za ženske in moške, usmerjeno na roke, hrbet, pas, trebuh, jahalne hlače, ritnici, stegna, kolena in meča. Tretma z masažno tehniko pospeši prekrvitev tkiv, stimulira tvorbo kolagena in izboljša videz utrujene kože telesa. Zmanjšuje pojav celulita in maščobnih oblog, spodbudi izločanje odvečnih snovi, učvrsti tonus kože in zmanjša gube. Deluje ciljno, zato do rezultatov pridemo hitreje. Za najboljše rezultate priporočamo več zaporednih postopkov, pri čemer vam ponujamo možnost obročnega plačila. Ob prvem obisku je potreben nakup trikoja za večkratno uporabo, ki ga nosite ob izvajanju storitev s tehnologijo LPG. Na voljo je več različic.

INTENZIVNA NEGA KOŽE TELESA

Intenzivna nega kože telesa je pot do boljšega počutja in čudovite kože. Z različnimi inovativnimi postopki v dm Studiu ponujajo vrhunsko nego, ki bo navdušila vaše telo.

· Dermomasaža telesa

Dermomasaža združuje učinke vakuuma in masaže, ustvarjajoč popolno razvajanje za vašo kožo. Ta kombinacija poskrbi za izboljšanje stanja celulita in tonusa kože. S pospešeno prekrvitvijo in metabolizmom se hitreje zmanjšujejo maščobne celice ter obnavlja tkivo, rezultat pa je čvrsta in napeta koža. Za optimalne rezultate so priporočljivi najmanj štirje zaporedni obiski.

· Ultrazvočna liposukcija

Ultrazvočna liposukcija je učinkovita nega telesa, ki uporablja ultrazvočne valove za delovanje na maščobno tkivo ciljnega predela. Ta postopek pospešuje zmanjševanje maščobnih celic in zmanjšuje obseg telesa. Za najboljše rezultate se priporočajo najmanj štirje zaporedni obiski v kombinaciji s tretmaji LPG ali dermomasažo telesa.

· Radiofrekvenca telesa

Neinvazivna tehnika radiofrekvence segreva globlje plasti kože, spodbuja sintezo kolagena in elastina ter izboljšuje videz in tonus kože. Poiščite svojo pot do čudovite kože s pomočjo te napredne tehnike.

MADEROTERAPIJA – naravno odpravljanje celulita

Maderoterapija predstavlja inovativno masažno terapijo z anatomskimi lesenimi valjčki, zasnovano za učinkovito preoblikovanje telesa. Ta napredna tehnika ne le odpravlja celulit, temveč tudi oblikuje postavo, spodbuja prekrvitev, pospešuje metabolizem in stimulira limfni sistem za odvajanje strupov. Storitev vključuje terapevtsko delovanje na celotne noge in zadnjico. Maderoterapija je popolnoma naravna metoda, brez tveganja za alergijske reakcije na koži, in je prilagojena uporabi na različnih delih telesa.

Izhajajoč iz eksotične Kolumbije, kjer so naravnim ročnim masažam dodali anatomsko oblikovane lesene pripomočke, maderoterapija omogoča terapevtom natančno in učinkovito delo na posameznih delih telesa. Leseni valjčki zagotavljajo ustrezno raven pritiska in hkrati delujejo na globoka tkiva, kar zagotavlja pozitivne rezultate že po prvi terapiji.

Beseda »madera« v španščini pomeni les, kar nakazuje na popolno naravnost metode, ki ne povzroča alergijskih reakcij na nepoškodovani koži in ima sproščujoč učinek. Maderoterapija se tako ponaša z naravno terapijo za oblikovanje telesa.

Thinkstock Photos
Maderoterapija

Maderoterapija telesa zagotavlja:

· pomoč pri odvajanju strupov in celulita,

· pospešitev limfnega sistema,

· odpravljanje zastajanja vode,

· dvig zadnjice,

· izboljšanje prekrvitve,

· zmanjšanje obsega,

· pospešitev proizvodnje kolagena in elastina za polepšanje in učvrstitev kože,

· učvrstitev mišic in oblikovanje telesa,

· oskrbo celic s kisikom.

Še več lepotnih, modnih, zdravstvenih in prehranskih nasvetov najdete v priljubljeni ženski reviji BZ (Bodi zdrava), ki jo lahko kupite tudi v prodajalnah dm po vsej Sloveniji.

Revija Bodi zdrava
Izšla je nova številka revije Bodi zdrava. Prijazno vabljeni k branju!