Prijavite se tudi vi!

Zdrava zaobljuba: Na vas čaka 5.000 evrov!

B.R.
16. 1. 2017, 15.26
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 10.02
Deli članek:

Ste si kot novoletno zaobljubo zadali, da boste letos bolj zdravo živeli? Potem berite naprej, ker vam v tej nagradni akciji omogočamo prav to.

Kdaj ste se nazadnje gibali v naravi?

Novo leto, novi začetki, nove želje in zaobljube. Vam zveni znano? Ste tudi vi sprejeli kakšno? Bi radi živeli bolj zdravo in imeli več energije? Če si želite zdrave spremembe, se priključite naši akciji ZDRAVA SLOVENIJA in osvojite bogate nagrade!

Z gibanjem do boljšega zdravja

Spremeniti življenjski slog ni preprosto, je pa velikokrat ključno za izboljšanje zdravja. Z leti nam zaradi stresnega vsakdanjika začenja primanjkovati energije, manj imamo časa za gibanje v naravi in znajdemo se v začaranem krogu. Si želite iz tega labirinta? Dvomite v vašo voljo do spremembe? Ne skrbite, mi in naša ekipa specialistov, vas bomo spodbujali. In še to - kdo si ne bi želel, da jih pri doseganju cilja ne spodbuja vrhunski športnik?

ZAČNITE ZDAJ!

Kako? Napišite nam, kakšna je vaša zdrava zaobljuba, kako bi si vi z gibanjem izboljšali življenjski slog, mi pa bomo od 23. januarja do 3. februarja izžrebali 15 srečnežev oziroma srečnic, ki bodo pod budnim očesom naših specialistov in športnih ambasadorjev vse do maja spreminjali vašo pot do boljšega počutja.

Če boste uspešni, boste lahko sodelovali v boju za naziv SPECIALIST ZDRAVE ZAOBLJUBE. In prav ta lovorika vam ne bo prinesla le boljšega počutja temveč tudi bogato denarno nagrado. Zato nam zaupajte svojo zaobljubo in se je potem držite.

IZPOLNITE PRIJAVNICO TUKAJ!