Nagradna akcija Zdrava Slovenija

Na vas čaka 5.000 evrov: uresničite zdravo zaobljubo

Oglasno sporočilo
16. 1. 2017, 14.41
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 10.02
Deli članek:

Imate tudi vi zaobljubo, ki jo želite izpolniti? Če to naredite z našo pomočjo, vas čaka tudi bogata nagrada!

Sara Isakovič, Uroš Zorman in Vasilij Žbogar spodbujajo naše udeleženke in udeležence na poti do uresničitve zdrave zaobljube.

Novo leto, novi začetki, nove želje in zaobljube. Vam zveni znano? Ste tudi vi sprejeli kakšno? Bi radi živeli bolj zdravo in imeli več energije? Če si želite zdrave spremembe, se priključite naši veliki akciji ZDRAVA SLOVENIJA, poleg tega pa lahko osvojite bogate nagrade!

SPREMENITE ŽIVLJENJSKI SLOG
Spremeniti življenjski slog ni preprosto, je pa velikokrat ključno za izboljšanje zdravja. Z leti nam zaradi stresnega vsakdanjega življenja začenja primanjkovati energije, manj imamo časa za gibanje v naravi, popoldanski sprehodi odpadejo zaradi obveznosti, mi pa se znajdemo v začaranem krogu. Kako iz labirinta? Začeli ste se spraševati, ali boste zmogli. Seveda, z našo pomočjo boste! Če ste v takšnem trenutku sami,lahko podležete temu razpoloženju, zato bo z vami ekipa naših specialistov, vrhunskih športnikov,olimpijcev, ki vam bodo stali ob strani in vas spodbujali. Brez skrbi, takoj se boste počutili bolje! Če res želite, da bi se vaša zdrava zaobljuba uresničila, potrebujete dvoje: trden namen in naše specialiste.

Kako najhitreje do zdravljenja?
Pokličite Center Zdravje AS na 080 81 10 in pomagali vam bodo izbrati primernega specialista brez čakalne vrste. Preverite TUKAJ.

ZAČNITE ZDAJ! 

Naredite nekaj zase, telo vam bo hvaležno! Kako? Nič lažjega! Pišite nam že zdaj, saj bomo od 23. januarja pa vse do 3. februarja izžrebali 15 srečnežev oziroma srečnic, ki bodo pod budnim očesom naših specialistov in športnih ambasadorjev vse do maja spreminjal/-a svoje življenje na poti do zdravja in dobrega počutja. Če boste vztrajali na tej poti in če boste uspešni, boste lahko sodelovali tudi v boju za naziv SPECIALIST ZDRAVE ZAOBLJUBE. In prav lovorika SPECIALIST ZDRAVE ZAOBLJUBE vam bo prinesla tisto pravo zadovoljstvo ob uspešni zdravi preobrazbi ter denarno nagrado. Ker pa je pomembno vztrajati, in ne samo zmagati, povejte svojo zaobljubo vsej Sloveniji in se je potem držite.

NE OBUPAJTE!
Vaša vztrajnost bo poplačana z bogatimi nagradami in specialisti, ki vam bodo stali ob strani; za te bo poskrbel AS, ambasador gibanja ZdravASlovenija. Bodite tudi vi med 20 odstotki ljudi, ki jim uspe uresničiti svoje zdrave zaobljube.

Zagotovite si dostop do specialista brez nepotrebnega čakanja in plačevanja
Zavarovanje Specialisti in zdravila, ki vam zagotavlja hitro zdravljenje bolezni in poškodb, lahko sklenete vsi med 18. in 85. letom, ki že imate ali na novo sklenete dopolnilno zdravstveno zavarovanje AS. Stroške zdravljenja in samoplačniških specialističnih pregledov pri ortopedu, kardiologu, dermatologu, fizioterapevtu ter stroške ambulantnih posegov, diagnostičnih preiskav in zdravil zavarovalnica AS plača neposredno specialistu ali lekarni.
Zavarovanka AS z vse hujšimi krčnimi žilami v največ desetih dneh opravi specialistični pregled z ultrazvokom in endovenski laserski poseg. Cena pregleda, operacije in kontrolnega pregleda je od 1300 do 1600 evrov. Stroške v celoti poravna AS.

PRIJAVITE SE IN URESNIČITE ZDRAVO ZAOBLJUBO!