Zdravje

Slovenska Obala ima izjemen in še neizkoriščen potencial

M.J.
5. 3. 2014, 21.21
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.53
Deli članek:

V razdalji dobrih 4 ur vožnje od Portoroža je 30-milijonski trg z nadpovprečno kupno močjo. V tem okrožju se nahajajo metropole Milano, Dunaj, München, Benetke. Za Avstrijo, Bavarsko, Madžarsko smo najbližje morje, kar predstavlja največji plus za krajše wellness počitnice jeseni, pozimi in pomladi.

Neokrnjena narava, severni Mediteran, zdrava mediteranska prehrana ter 5 lokalnih naravnih zdravilnih faktorjev so zmagovita kombinacija in magnet za hitro rastoči segment o zdravem načinu življenja osveščenih Evropejcev.  To predstavlja izjemen tržni potencial za slovensko Obalo.

V LifeClass Hotels & Spa smo zato na novo definirali poslanstvo naše organizacije, ki se glasi: ˝razvajanje gostov na zdrav in okolju prijazen način˝. Naš novi slogan pa je: ˝Svet zdravih užitkov˝.

Cilj je, da Terme Portorož postanejo sodoben center zdravega življenja za osrednjo Evropo. Tej osnovni filozofiji sledijo tudi naložbe v prenovo bazenskega kompleksa z edinstveno termomineralno vodo - 42.000 let starim pramorjem z izjemnimi zdravilnimi učinki na enajstih indikativnih področjih. Terme na morju  dopolnjuje najcelovitejši wellness in medical wellness produkt s sedmimi centri dobrega počutja na preko 10.000 m2 površine.

Z novo filozofijo uvajamo tudi koncept zdrave mediteranske kulinarike v celotno kulinarično ponudbo LifeClass Hotels & Spa v Portorožu. Tisti, ki zares ustvarjajo doživetja in zaradi katerih se gostje vračajo, so naši sodelavci. Zato se za vse zaposlene izvajamo izobraževanja o zdravem načinu življenja.

Doživetje zdravega in brezstresnega okolja zaokrožujejo prenovljene sobe v 5* Grand Hotelu Portorož, ki poleg sodobne elegance odsevajo avtentičnost prostora slovenske Istre. V celoti prenovljeni hotel 4* Apollo pa predstavlja nov koncept aktivnega wellness hotela, kjer bodo svoj dom našli vsi, ki živijo aktivno življenje in negujejo zdrav življenjski slog.