Zanimivosti

Najboljše predprodaje kriptovalut v katere lahko investirate v 2024

Oglasno sporočilo
7. 6. 2024, 09.49
Posodobljeno: 7. 6. 2024, 10.03
Deli članek:

Trg kriptovalut je zopet bikovsko naravnan, saj so številne glavne kriptovalute dosegle nove najvišje vrednosti. Zaradi tega so predprodaje kriptožetonov v ospredju zanimanja vlagateljev v kriptovalute, saj ti žetoni v primerjavi z bolj uveljavljenimi kovanci ponujajo potencialno velike nagrade.

Na desetine žetonov za predprodajo se pripravlja na vstop na trg, vlagatelji pa se morajo odločiti, kateri od njih se bodo po zagonu izstrelili višje. V pomoč smo analizirali številne danes najbolj priljubljene predprodaje in poiskali 5,ki lahko prinesli 10-kratne donose.

1. PlayDoge – Nov P2E memecoin, ki je ravno začel s predprodajo

PlayDoge je ena od najnovejših predprodaj kriptovalut, ki se je začela izvajati, in to z neverjetnim zagonom. Projekt je v prvih 24 urah zbral več kot 320.000 dolarjev, kar je dokaz podpore za njegov novi žeton $PLAY.

PlayDoge je več kot le meme kovanec. To je ekosistem „play-to-earn“, v katerem so igralci za skrb za virtualnega hišnega ljubljenčka doge nagrajeni z žetoni $PLAY. Igra je podobna priljubljeni igri Tamagotchi iz 90-ih let, vendar ponuja lastne mobilne aplikacije, izboljšano grafiko in nagrajevanje z žetoni. Igre Tamagotchi je bilo prodanih 86 milijonov enot, zato je mogoče, da bo igra PlayDoge sčasoma dosegla 1 milijardo igralcev ali več.

Vlagatelji v predprodaji igre PlayDoge lahko zaklenejo $PLAY po ceni le 0,005 USD, kar jim omogoča 8-odstotni popust na načrtovano ceno na borzi in prvi dostop do igre PlayDoge, ko se bo začela prodajati. Poleg tega lahko vlagatelji zastavijo svoje žetone $PLAY in zaslužijo 999-odstotni letni donos.

Obiščite predprodajo PlayDoge

2. Sealana – Naslednji memecoin na Solani, ki je že zbral 3 milijone dolarjev v predprodaji

Sealana je meme kovanec na Solani, ki je bil zasnovan za norčevanje iz trgovcev s kriptovalutami, obenem pa polni vrečke in ustvarja hype. Maskota žetona je tjulenj s prekomerno telesno težo, ki je prekrit s pico in ribjimi kostmi. Preveč zaposlen je, da bi počistil, saj v „Solana morju“ išče naslednji eksplozivni meme kovanec.

Sealana ne ponuja uporabnosti ali stakinga. Namesto tega je projekt osredotočen na to, da bi vlagatelji v predprodaji po začetku prodaje uživali velike donose iz žetona $SEAL. Projekt želi biti večji od $WIF in $BONK, dveh največjih meme kovancev Solana, ki sta trenutno na trgu.

V predprodaji žetona $SEAL je bilo zbranih več kot 3 milijone dolarjev, kar pomeni, da trgovci z meme kovanci v tej uvedbi vidijo velik potencial. Predprodaja je edinstvena, saj nima trdne zgornje meje in cenovnih stopenj. Brez opozorila se lahko kadar koli konča, zato morajo vlagatelji pohiteti, če želijo kupiti $SEAL, preden ga ne bo več.

Obiščite predprodajo Sealana

3. 99Bitcoins – Learn-to-earn platforma z več kot 2.8 milijona naročnikov

99Bitcoins je platforma za izobraževanje o kriptovalutah, ki učencem ponuja dostop do skoraj 80 ur interaktivnih vsebin o tehnologiji veriženja blokov in Web 3. S tem, ko je zanesljiv in zanesljiv vir informacij o trgu kriptovalut, je pridobila več kot 2,8 milijona naročnikov.

Zdaj 99Bitcoins uvaja žeton za učenje in zaslužek, $99BTC, s katerim želi uporabnike kriptovalut spodbuditi, da se naučijo še več. Uporabniki, ki bodo končali tečaje na 99Bitcoins, bodo prejeli žetone $99BTC, ki jim bodo omogočili dostop do še bolj ekskluzivnih vsebin. Imetniki žetonov $99BTC bodo dobili tudi dostop do profesionalnih signalov za trgovanje s kriptovalutami, kar bo vlagateljem omogočilo, da na trgu kriptovalut ustvarijo še več dobička.

Povpraševanje po žetonu $99BTC je že zdaj veliko, saj je bilo v prvem mesecu predprodaje zbranih več kot 1,7 milijona dolarjev. Vlagatelji, ki zgodaj kupijo žeton $99BTC, lahko izkoristijo 982-odstotne nagrade za vložke letnega donosa, kar jim zagotavlja, da bodo imeli pomembne deleže, ko bo žeton prišel na borze.

Obiščite predprodajo 99Bitcoins

4. WienerAI – Nov meme kovanec s trgovalnim botom, ki ga poganja umetna inteligenca

WienerAI je meme kovanec na verigi blokov Ethereum, na katerem je upodobljen pes wiener, imetniki žetonov pa so poimenovani „Sausage Army“. Gre za projekt, ki je dobro pripravljen na viralnost s projektno ekipo, ki ve, kako spodbuditi močno zavzetost.

Poleg tega je WienerAI več kot le meme kovanec. Projekt razvija trgovalnega bota za kriptovalute, ki ga poganja umetna inteligenca in bo imetnikom žetona $WAI omogočil trgovanje na trgu kriptovalut z zelo visoko stopnjo dobička. Trgovci se lahko odločijo, ali bodo bota preklopili na samodejnega pilota ali pa bodo trgovali ročno z uporabo njegovih signalov. WienerAI namerava ponuditi tudi izmenjavo brez provizije, ki bo uporabnikom pomagala pri izvajanju poslov.

Predprodaja WienerAI vlagateljem ponuja možnost nakupa bota $WAI po ceni 0,000712 USD in je s prodajo bota $WAI zbrala že več kot 3,4 milijona dolarjev. Zgodnji vlagatelji lahko zastavijo svoje žetone in tako zaslužijo 305-odstotno stopnjo nagrajevanja letnega donosa..

Obiščite predprodajo WienerAI

5. Mega Dice – GambleFi žeton, ki je zbral že več kot 1.2 milijona dolarjev v predprodaji

Mega Dice je široko uporabljena kripto igralnica, ki ponuja igralniške igre, športne stave in drugo. Je ena največjih licenciranih kripto igralnic na svetu in je bila ena prvih, ki je razvila bota za Telegram.

Mega Dice zdaj uvaja žeton $DICE GambleFi. Žeton je v celoti vključen v igro Mega Dice in igralcem omogoča dostop do ekskluzivnih bonusov in ugodnosti.

Za vlagatelje je še pomembneje, da žeton $DICE ponuja dnevne nagrade, ki se izplačujejo iz prihodkov od stav v igri Mega Dice. To pomeni, da $DICE imetnikom žetonov omogoča neposredno vlaganje v trg kriptožetonov, ki naj bi se do leta 2027 povečal na 65 milijard dolarjev.

V predprodaji žetonov Mega Dice je bilo prodanih že več kot 1,25 milijona dolarjev žetonov $DICE. Vlagatelji so nad tem projektom zelo navdušeni in zdi se, da je na dobri poti, da bo prodan.

Obiščite predprodajo Mega Dice

Trg kriptovalut je v letu 2024 še vedno vroč, saj so številne najpomembnejše kriptovalute dosegle nove najvišje vrednosti, zaradi česar je zanimanje za žetone za predprodajo precejšnje, saj lahko prinesejo visoke nagrade. Med najbolj obetavnimi so PlayDoge, novi meme kovanec P2E, ki ga je navdihnil Tamagotchi in ki igralce nagrajuje za skrb za virtualne hišne ljubljenčke; Sealana, meme kovanec s humornim pridihom, ki temelji na Solani in je že zbral 3 milijone dolarjev; 99Bitcoins, platforma za učenje in zaslužek, ki uporabnike spodbuja z žetoni 99BTC dolarjev; WienerAI, ki združuje viralni meme kovanec s trgovalnim botom na osnovi umetne inteligence; in Mega Dice, žeton GambleFi, ki je integriran z velikim kriptožetonom in ponuja dnevne nagrade iz igralnih prihodkov. Te predprodaje predstavljajo priložnosti za znatne donose in različne uporabnosti, zaradi česar bodo leta 2024 privlačne naložbene možnosti.

Obiščite predprodajo PlayDoge