Rumen plug

Miley Cyrus je videla neznani leteči predmet

R.T.
21. 10. 2020, 08.57
Posodobljeno: 21. 10. 2020, 09.01
Deli članek:

Je šlo za resničen NLP ali so bile na delu droge?

Profimedia
Miley Cyrus

27-letna ameriška pevka Miley Cyrus je v pogovoru za revijo Interview dejala, da je pred časom zagledala neznani leteči predmet (NLP). "Imela sem takšno izkušnjo. S prijateljem sem se peljala skozi San Bernardino [v Kaliforniji], ko me je začel loviti neke vrste NLP," je dejala. "Kar prepričana sem v to, kar sem videla. A hkrati sem prej od nekega tipa pred mehiško restavracijo kupila hašiš, tako da možno, da je bil za to kriv hašiš," je dodala.

In kako je izgledal to domnevno nezemeljsko plovilo? Kot "leteči snežni plug", ki je "sijal rumeno", ga je opisala pevka. "Videla sem ga leteti, prav tako moj prijatelj. Na cesti je bilo še nekaj avtomobilov in vsi so se ustavili in ga opazovali, zato mislim, da je bil resničen."

Profimedia
Miley Cyrus

Ameriška pop pevka je dejala, da je imelo to nanjo velik vpliv. Tresla naj bi se še več dni, odtlej pa nebo zanjo ni več enako, saj meni, da se lahko vsak čas pojavijo nezemljani. "Ni me bilo strah," je še komentirala nenavaden incident. "A sem videla neko bitje, ki je sedelo pred letečim predmetom. Obrnilo se je proti meni in spogledala sva se. Mislim, da je to bil razlog, da sem bila tako šokirana. Pogledala sem v oči nečesa, kar nisem razumela," je opisala svojo ezoterično izkušnjo.

V Združenih državah Amerike je sicer navadno, da prebivalci poročajo o uzrtju NLP-jev. Samo od septembra so Američani o tovrstnih predmetih poročali več kot 6.200-krat.