Zanimivosti

Jesen je najlepša na Obali

Oglasno sporočilo
21. 10. 2020, 08.50
Posodobljeno: 21. 10. 2020, 10.35
Deli članek:

Adria Ankaran, zelena mediteranska oaza ob morju, daleč stran od vrveža in mestnih središč.

Jesenski čas je kot ustvarjen za prijetne oddihe, morda še za zadnji skok v morje.

Slovenska obala pa popolna za jesensko potepanje in sprostitveni pobeg. Milo podnebje ponuja obilico priložnosti za sprehode in športne aktivnosti na prostem. Na svoj račun jeseni pridejo ljubitelji kulinarike, saj Istra takrat ponuja največ kulinaričnih užitkov. Adria je odlično izhodišče tudi za odkrivanje naravnih lepot slovenske Istre in jesenski meseci so idealni za izlet med čudovitimi barvami vinogradov, obogatenih z oljkami, kakiji in drugim sredozemskim rastjem.

Idealno za družine

Udobne namestitve v novih Olive Family Suites 4* in apartmajih Adria 4* so posebej prilagojene mladim družinam. Poleg udobja jih odlikuje tudi najlepši razgled na slovensko morje, ki je oplemeniten še s čudovitimi jesenskimi sončnimi zahodi. Na centralni plaži pa najmlajše čaka tudi otroški igralni park, kjer se bodo lahko prepustili zabavi. Pozabili pa niso niti na vaše štirinožne člane družine; Vila Bor 4* je posebej opremljena za bivanje s pasjimi prijatelji, okolico pa so letos obogatili še z agility parkom. Mediteranska oaza Adria Ankaran je tako popolna izbira za družinske počitnice v objemu morja in jesenskega sonca, v katerih bo uživala prav vsa družina.

Nudimo vam še namestitev v Hotelu Convent 4*,nekdanjem benediktinskem samostanu z bogato zgodovino in prenovljenimi sobami v lanskem letu. V Hotel&Resortu so na voljo tudi Vile 4* in Vile 3*, ki se nahajajo na idilični lokaciji v parku med borovci in oljkami.

Naše morje ima vedno 30 stopinj

Adria Ankaran vam ponuja tudi bazenski kompleks z ogrevano morsko vodo,parkom savn, pestro ponudbo masaž in neg za dobro počutje.

Kulinarično se lahko razvajate v Ribičevi kantini z lokalnim pridihom, tik ob morju.

Zakaj letos v Ankaran?

• Prvi izvoz, brez gneče na cesti.

• Večinoma lastni in ločeni vhodi v sobe, brez skupnih prostorov.

• Posebna pozornost se namenja zdravju in uporabi ekoloških, človeku in naravi prijaznih čistil in razkužil.

• Najlepši sončni zahodi na Obali.

Destinacija Adria Ankaran je tako izjemno primerna tudi za upokojence, ki iščejo umirjen, sproščen, a hkrati zanimiv oddih. Seniorjem nad 60 let pa nudijo tudi posebno ugodnost.

Potujte varno, letujte doma

Da pa bo letovanje še bolj priročno, so dobrodošla tudi plačila s turističnimi boni.

V luči negotovosti in zdravstvenih tveganj, ki jih je prinesla trenutna situacija, je zagotovo najbolj premišljeno, da se letos odločimo za počitnice v okviru meja naše države.