Zanimivosti

ROADTRIP: Zakaj so zmagale Pia, Nika in Tinkara?

Oglasno sporočilo
12. 10. 2020, 15.10
Posodobljeno: 13. 10. 2020, 10.20
Deli članek:

Tridnevna dogodivščina je končana. Pia, Nika in Tinkara so bile srečne izbranke v nagradni igri Roadtrip, kjer se je skoraj 100 prijavljenih potegovalo za možnost nepozabnega doživetja. Vse, kar je bilo potrebno storiti, je bilo zapisati svojo zgodbo o prijateljstvu. Odločitev je bila težka - v videu spodaj pa si lahko pogledate zakaj so bila izbrana ravno ta dekleta.

Zakaj smo izbrali Pio, Tinkaro in Niko?

Kaj vse smo počeli na roadtripu?

Tridnevno doživetje je vključevalo veliko vožnje - kot se za pravi Roadtrip spodobi. Peljali smo se s čisto novimi, ultra udobnimi in pametnimi avtomobili Hyundai i30. Obiskali smo Obalo in Gorenjsko - eno noč smo spali v luksuznem Wellness Hotelu Apollo****, ki je del verige Hotelov LifeClass Portorož, in uživali v omamno dišeči morski sapi, že naslednjo noč pa smo vzdihovali ob pogledu na idilične gorske vrhove iz galantnega hotela Špik. 

Več o Roadtripu si v sliki in besedi preberi spodaj:

Že prvi dan je bil pester 

Klepetave punce v zgodnjih dvajsetih so odličen sopotnik na dolgih vožnjah - sploh, če so tako sproščene in prijetne, kot so PiaTinkara in Nika. Že zgodaj zjutraj, še preden smo v spili prvo kavo, so s širokimi nasmeški stopile iz avta, se presedle v Hyundaijevega jeklenega konjička, ki je bil naš sopotnik naslednje 3 dni, nato pa radoživo zapeljale novim dogodivščinam nasproti.

Kaj vse se je zgodilo na poti, poglejte in preberite TUKAJ!

Drugi dan je bil namenjen sproščanju

Drug dan nas je pričakalo nekoliko bolj oblačno vreme, zato smo se odločili, da ga namenimo sproščanju, kopanju in obisku wellnessa. Že zjutraj so se dekleta razvajala v bazenih Term Portorož - preden smo se odpravili na dolgo pot iz Portoroža v Kranjsko Goro. Pia je bila najsrečnejša, da ima s seboj slušalke Huawei FreeBuds Pro, da si je lahko malo odpočila od nenehnega čebljanja svojih sopotnic!

Ko smo prispeli v Hotel Špik****, nas je prevzela lepota narave - a, ker je hitro padel mrak, smo tudi pozno popoldne posvetili - no, ja - še dodatnemu sproščanju na bazenih in v savnah. 

Preberite več in si oglejte utrinke drugega dne TUKAJ!

Tretji dan je bl športno obarvan

Ker smo v preteklih dveh dneh izredno dobro jedli, je bil skrajni čas, da se še malo razgibamo. Da si malo poženemo kri po žilah in pokurimo kalorije slastnih obrokov (kar nam je pomagala meriti naša pametna ura Huawei GT2 Pro), smo se zapeljali do Planice. 

Kako smo se povzpeli na vrh ledene kraljice, preberite TUKAJ!

Ko smo se dodobra utrujeni spustili do vznožja letalnice v Planici, nam je že začelo kruliti v želodčkih. Le še dobra ura nas je ločila do Ljubljane, kjer smo svoje doživetje v slogu zaključili v Pivnici Union, kjer so nam pripravili prav poseben Union Experience.

Hvala dekletom za izjemno energijo, za smeh in dobro voljo. 
Hvala vsem, ki ste nam zaupali svoje zgodbe o prijateljstvu.
In iskrena hvala našim sponzorjem - brez vas Roadtripa ne bi bilo.

Hvala, ker skupaj z nami ustvarjate nepozabne zgodbe!