Zanimivosti

Ko on niti najmanj ne pričakuje, ga presenečenje čaka ...

Oglasno sporočilo
4. 2. 2020, 14.13
Posodobljeno: 4. 2. 2020, 14.36
Deli članek:

... in to zato, ker ste vi na Valentinovo mislili prej. No, ali pa tudi ne.

Oglasno sporočilo
Nakupujte prek spleta in ga presenetite!

Včasih so bili to prazniki, ki smo jih načrtovali vnaprej

Spomnim se, da je bilo nekoč Valentinovo zame tisti dan v letu, ki sem ga načrtovala od novega leta dalje. Bil je kot luč na koncu depresivnega januarja, ko so iz turobnega obdobja končno stopile v ospredje rdeče barve in neskončna romantika.

Pričakovanja vs. realno stanje

In če je bilo še pred leti tako, da so bila pričakovanja velika in obdarovanje še večje, se je z družinskimi prioritetami to spremenilo. Kako? V trgovini z majhnimi otroki zdržim ravno toliko, da nakupim deset sestavin. Pri enajsti je že tako, da se mali naveličajo in izgubijo zanimanje ali pa začnejo prosjačiti za nove igrače in sladkarije. 

Kdaj je čas za šoping?

Šoping za moje srce in dušo se začne nekaj po deveti uri zvečer. Takrat se začne čas zame. Zato zadnja leta nakupujem izključno prek interneta, saj le tako moje nakupovanje ni tek na sto metrov, ampak je nekaj, kar mi je ostalo za dušo. 

Lansko leto sem ga z darilom sezula!

Lani je moj dragi mislil, da sem na darilo pozabila. Pa nisem, temveč mu je bilo dostavljeno. In ker ni vedel, kaj točno je dobil, je bilo pričakovanje še toliko večje. Na koncu ga je paket čakal - na PS PAKETOMATU. In to je bil tudi trenutek, ko je paketomate začel uporabljati sam, saj je ugotovil, da mu slednji omogočajo prav tisto, kar potrebujemo: možnost, da se po paket odpraviš takrat, ko IMAŠ ČAS. 

Oglasno sporočilo
Oddaje ali prevzemite svoje pošiljke - po vsej Sloveniji.

Darilo je že na poti

Letos sem na internetu našla uro, ki si jo želi že tako dolgo! Seveda si ne morem privoščiti, da bi se po darilo odpravil sam, zato so me obvestili, da je moja pošiljka že na poti in da me bo čakala na paketomatu. Prevzela jo bom, ko ga ne bo doma. Tako je PS Paketomat super rešitev za presenečenje, ki ga prav nič ne more uničiti!

Seznam, kje jih najdete, pa se nahaja TUKAJ. 

Promocijsko gradivo
Najboljša stran PS Paketomata: pošiljko lahko prevzamete kadarkoli.

Torej? Se bojite, da bi vas zalotil? Nikar!

PS Paketomat je odličen odgovor na vse spletne nakupe :) 

Oglasno sporočilo
Takšno nakupovanje vam bo v veselje.