ZNOVA GA OMREŽITE!

Popestrite dogajanje v spalnici!

T.D.
10. 11. 2019, 15.58
Posodobljeno: 10. 11. 2019, 15.59
Deli članek:

Intenzivnost čustev in kemija, prisotna na začetku romantične zveze, se običajno po nekaj letih spremenita v rutino.

Dreamstime
Element presenečenja je tisto, kar bo vajino dolgotrajno zvezo gotovo naredilo bolj zabavno in zanimivo.

Po več letih skupnega življenja se večina parov v postelji sploh ne trudi več. Seks postane dolgočasna rutina ali pa še to ne. Nazadnje sta o seksu verjetno govorila, ko sta se že oba izčrpana odpravljala spat in na koncu ugotovila, da se vama v resnici ne ljubi. Naslednjič se zato poskusita predajati posteljnim užitkom zjutraj. Bodite vi tisti, ki to predlagate. Partner vam bo gotovo ustregel.

Presenetite partnerja

Element presenečenja je tisto, kar bo vajino dolgotrajno zvezo gotovo naredilo bolj zabavno in zanimivo. Kakšen dan pridite domov iz službe pred njim in ga pričakajte v zapeljivem perilu. Takoj ko stopi skozi vrata, ga odpeljite v spalnico. Ali še boljše – pozdravite ga popolnoma goli.

»Neznanca«

Če imata kanček avanturizma v sebi ter nekaj igralskih sposobnosti, si omislita igrico, v kateri denimo podoživita svoje prvo srečanje. Dogovorita se na lokaciji, kjer sta se prvič spoznala, in se pretvarjajta, da se še ne poznata. Osvajajta se, potem pa skupaj odidita domov. Skok v posteljo je zagotovljen.

Čipke in svila

Zapeljivo perilo je v partnerskem odnosu zelo pomembno. Ko smo že precej časa v zvezi, se znajdemo v nekakšnem območju udobja in nam ni več toliko mar, kako smo videti. Razvlečene majice in stare trenirke zagotovo ne pripomorejo k temu, da bi si vas partner želel. Zato si vsaj občasno oblecite seksi perilo, se v njem sprehodite po stanovanju, ali se kot običajno usedite zraven njega in glejte televizijo. Partner bo to zagotovo takoj opazil in v trenutku bosta pristala v postelji. Prav tako je zelo erotično, če partnerja odpeljete v trgovino s perilom in ga prosite, naj vam izbere nekaj po svojem okusu. V zapeljivem perilu se boste navsezadnje tudi same počutile veliko bolj seksi, kar bo oba še bolj ogrelo.

Uporabite umazane besede

Kanček igrivega prikrivanja je lahko neverjetno seksi. Poskusite na primer govoriti »umazano«, na krajih, kjer si ne moreta privoščiti predajanja strastem, denimo v kinu ali restavraciji. Ali pa ga pokličite po telefonu in mu povejte, da ne morete dočakati, da pride domov. Natančno mu opišite, kaj želite početi, ko se končno snideta. Veliko parov, ki so skupaj že več let, s seksom opravi precej na hitro, zato si vzemite čas in poskusite podaljšati užitke.