Veliko znamenje

FOTO in VIDEO: Pol leta staro Luno v cerkvi označila za pošast in prepovedala hčerki, da jo gleda

R.T.
4. 11. 2019, 11.59
Posodobljeno: 4. 11. 2019, 14.24
Deli članek:

Američanka upa, da bodo njeni hčerki znali pomagati v Rusiji.

Profimedia
Luna Fenner se je rodila z velikim materinim znamenjem na obrazu.

Komaj pol leta stara Luna Fenner, rojena z velikim temnim materinim znamenjem na obrazu, ki spominja na Batmanov simbol, je uspešno prestala prvo operacijo, a jo čakajo še številne druge.

Profimedia
Luna z mamo Carol

Njena mama Carol Fenner (35) je za Inside Edition povedala, da njeni odločitvi ni botroval le zdravstveni vidik, temveč tudi dejstvo, da je njena hčerka zaradi znamenja deležna neokusnih opazk.

Zdravniki so mami s Floride priporočili niz operacij v naslednjih štirih letih. A jo je prepričal ruski zdravnik Pavel Borisovič Popov, ki je pripravljen do osem operacij izvesti v 18 mesecih. "Vsi mislijo, da sem nora, da grem v Rusijo, a sem se pozanimala in glede na nasvete več zdravnikov kaže, da je to najboljša možnost za Luno," je povedala za SWNS. "Zares mi bo odleglo, če ji bo pomagalo. Nočem, da se spravljajo nanjo. Ljudje sprašujejo, če je kužna, in govorijo zlobne stvari."

Profimedia
Prvo operacijo je že prestala.

Zgodilo se ji je namreč, da je neka ženska svoji hčerki v cerkvi dejala, naj ne gleda Lune, ker da je pošast. "Tistega dne sem se odločila, da jo damo operirati," je bila iskrena mama.