Zanimivosti

Pričarajte čaroben piknik z dekoracijo!

Oglasno sporočilo
30. 7. 2019, 07.25
Posodobljeno: 30. 7. 2019, 07.25
Deli članek:

Tokrat za svoje goste organizirajte piknik v naravi, ki pa naj bo malce drugačen od tega, kar so bili vajeni.

Arhiv
Rože igrajo pomembno vlogo, če se želite z dekoracijo igrati

To sezono lahko pripravite šik piknik kar na domačem vrtu. Ključna naj bo dekoracija in postrežba hrane v ličnih posodicah. 

V trgovinah pobrskajte za lepimi papirnatimi krožnički z vzorci ali pa takšne, obarvane v žive barve. Izberite tudi kozarčke, ki se bodo ujemali z njimi, ter lep jedilni pribor.

Arhiv
Pri okraševanju pridejo prav tudi lesene plete

Kaj lahko naredite na vrtu?

Okrasite drevesa, napeljite lampijončke. Izkoristite okolico in med dvema vejama ali stebroma terase napeljite vrvico, na katero obesite balone ali trakove iz blaga.
Prijetno vzdušje bodo ustvarile tudi pisane zastavice, morda v mornarskem ali cvetličnem vzorcu.

Lučke v večernih urah

Ko se znoči, lahko prižgete tudi svečke, lampijončke in bakle. 
Razporeditev luči lahko ustvari zanimive vijuge, ko so nanizane druga poleg druge ali kvadrate, kadar vrtu naredimo »okvir«.

Na vrtu bodo prav lepo izgledale tudi laterne, v katere se prilegajo svečke. Mogoče jih je enostavno prenašati in nositi s sabo po vrtu, kadar imamo različne kotičke, kjer se radi zadržujemo. Solarne talne lučke delujejo na sončno energijo. Zapičimo jih v travo in lučka že deluje.

Količino lučk prilagodimo svojemu počutju – za kozarček vina v dvoje bosta dovolj že dve laterni, za lahek prigrizek nekaj lampijonov, za večerno pojedino pa boste že potrebovali kakšno baklo. 

Promocijsko gradivo
Vse za žar vas čaka na OMV bencinskih servisih

Kaj pa vse ostalo za piknik? 

Za vse ostalo, kar potrebujete za odličen piknik, pa so mislili na bencinskih servisih OMV, kjer boste na poti dobili prav vse, kar za piknik potrebujete. Za člane Kluba OMV SMILE & DRIVE so cene še posebej ugodne. Preverite!

Arhiv
Nad dekoracijo bodo navdušeni tudi otroci