Tretji Slovenski vikend z Radiom Aktual

Nepozabna doživetja v srcu Dalmacije

nn
23. 4. 2019, 09.20
Posodobljeno: 23. 4. 2019, 09.20
Deli članek:

Tretji Slovenski vikend z Radiom Aktual ter skupinama Modrijani in Čuki obeta nepozabna doživetja v Biogradu na Moru, v srcu Dalmacije, ki čaka na vas!

Arhiv
Poskrbljeno bo za športne aktivnosti in zabavo.

Prihajajoči prvomajski prazniki so idealen čas, da jih preživite v najboljši družbi v sanjskem mestu ob Jadranski obali z bogato kulturno in kulinarično zgodovino.

Biograd na Moru ponuja pogled na eno najbolj slikovitih ožin Pašmanski kanal in otočke, ki so razkropljeni po njem. Prepletajo ga številne kolesarske in sprehajalne poti, ki ponujajo pisano paleto športnih in zabavnih aktivnosti za vso družino. V okolici Biograda na Moru se nahajajo največje hrvaško jezero Vransko jezero, pet nacionalnih parkov in zabaviščni park za vso družino, hrvaški Gardaland, ki vsem članom družine odpira nešteto možnosti za nova doživetja.

V letošnjem bogatem športnem in zabavnem programu Slovenskega vikenda nikakor ne smete zamuditi teka po prekrasnih ulicah Biograda, najlepšem sprehajališču na Hrvaškem in čudovitem borovem gozdu – Run Biograda, dirke MTB po naravnem parku Vransko jezero in regate po Pašmanskem kanalu, enem najatraktivnejših morskih kanalov na Hrvaškem. Tudi tokrat tople dalmatinske večere prihranite za obilico glasbenih užitkov s klapama Rišpet in Bunari, naše najmlajše pa bo tudi letos navdušila legendarna skupina Čuki. Nepozaben večer vas čaka prav tako s trenutno eno najpopularnejših glasbenih skupin v Sloveniji – Modrijani.