Še posebej temna in čarobna noč

Odštevanje do luninega mrka: sporočila so močna

Mihael Žmahar
25. 7. 2018, 20.30
Deli članek:

Pa se bliža: nebesni pojav, ki ga opazijo celo tisti, ki le redko pogledajo v nebo. A tisti, ki se vsaj malce spoznajo, vedo, da je lunin mrk izjemno darilo Vesolja.

Profimedia
Noč bo v petek, 27. julija, še posebej temna in čarobna.

Luna z njim pomaga vsem tistim, ki jih doseže njen sij, uravnati njihova življenja. Njeni dotiki lahko dodobra predramijo še tako zaspanega sanjača.

Luna ima namreč moč, da se dotakne vseh vaših energijskih nivojev, tistih, ki ležijo globoko v vaši podzavesti, in tistih, ki se raztezajo visoko v vaši intuiciji.

Lunin mrk se zgodi, ko je Zemlja natanko med Luno in Soncem.

DOM NA NEBU

Ste že kdaj pogledali v nebo in začutili nekakšen »smisel«? Ste se že kdaj izgubili v občudovanju neskončnih zvezd, ob tem pa se spraševali, kdo vse je še tam zunaj? Pa naj vam prišepnemo: tam zunaj je zvezdna generacija. Mnogi poznamo te energije kot energije Siriusa, Plejad, Oriona, Atlantisa,  Arturiusa … Ta mogočna ozvezdja so nosilci najvišjih duhovnih frekvenc, eteričnih znanj in vibracij ljubezni. In vi, če berete te vrstice, verjemite, kot višji jaz prihajate iz ene izmed teh zvezd. Zato vam pogled nanje tolikokrat vzbudi občutek doma.

Tako so Luna, zvezde in mogočni planet vse prej kot kamenje, ki lebdi v Vesolju. V njih se skriva življenje – življenje, ki prinaša odgovore, ki lahko za vedno spremenijo vaše življenje. Ste se pripravljeni zazreti v svetlobo teh zvezd? Teh mogočnih kozmičnih bitij? Kajti one so se pripravljene zazreti v … vas. In v teh sporočilih predajamo tri ključne kode, ki lahko odklenejo vaše potenciale bolj, kot ste si kadarkoli zamislili. Tukaj so: Sirius, Plejade in Orion ter njihov neposredni narek, ki pomiri in očara!

KODA SIRIUSA

»Dragi naši, čas je za ohladitev. Mnogi izmed vas hitite ves čas. Vaše misli so intenzivne in v odnosu do vas mnogokrat neizprosne. Naučili ste se misliti hitreje kot pa čutiti. Zato se v svojih življenjih pogosto izgubite. Vas zanima, zakaj kljub obilja polnemu življenju mnogi čutite pomanjkanje? Zakaj ste v svetu, v katerem je mnogo ljudi, včasih osamljeni in neslišani? Zakaj ste v svetu, polnem priložnosti, izgubljeni glede tega, kaj početi v svojem življenju? Zakaj imate občutek, da v svetu, ki je prepojen z informacijami, nikakor ne morete izvedeti tistega, kar je za vas zares pomembno in kar vam bi omogočilo razvoj? Odgovor se glasi: preveč vsega. Ker je vaše življenje napolnjeno z nešteto energijami, se včasih izgubite v odločanju, katere so res pomembne in katere predstavljajo navlako. Naj vam tukaj pomagamo. Pomembne so tiste, ki jih lahko občutite tudi v svojih občutkih. In nepomembne so tiste, glede katerih ne ustvarjate čutnih zaznav. Mnogi ste prevečkrat obremenjeni ravno s slednjimi. Tako imate na prvi pogled sicer občutek, da je vaše življenje zapolnjeno in da se (kot bi se mnogi izmed vas izrazili) dogaja. A se ne. To je samo iluzija. Če se v svojem življenju ne ukvarjate s stvarmi, ki jih čutite, se ne dogaja nič. Opravljate nekaj, kar bi lahko poimenovali po zgodovinskem junaku Sizifu – sizifovo delo. Delo, ki ne ustvarja rezultata. Zato se ustavite. Ohladite se. Vdihnite hladen nočni zrak. Umirite svoje strasti in misli. Ugasnite zahteve do sebe in drugih. Nato pa začutite najprej svoje telo. Verjamemo, da boste ozavestili mišice, za katere ste že dolgo tega pozabili, da jih sploh imate. Nato globoko vdihnite v svoje misli. Začutite praznino v njih. Veste, misli niso namenjene samo temu, da so 'polne'. Če so polne, ne morete več dodajati novih. Zato je nujno, da jih izpraznite. In tako naredite prostor za nove. Za tiste misli, ki jih imamo na Siriusu pripravljene za vas. Za misli, ki bodo pomagale ozdraviti vaše telo, vaša čustva in vaše okoliščine. Kajti to mi počnemo. Zdravimo. Smo zdravilna civilizacija. Zato nam prisluhnite.«

POTEK

V Zemljino polsenco bo Luna začela vstopati v petek ob 20.24 po našem času, dokončno pa bo iz nje izstopila v soboto 19 minut čez polnoč.

KODA PLEJAD

 »Zemljani, pozdravljeni. Ste v energijsko intenzivnem obdobju. To je tudi razlog, zakaj mnogi že zdaj čutite energijo prihajajočega luninega mrka. A tisto, kar je zanetilo ogenj, ki vas mnoge tako razburja, je neravnovesje. Na nekaterih področjih ste padli iz njega. Pozabili ste, da je življenje celota, in ne samo sestav posameznih delov. Vse namreč vpliva na vse. Če zanemarite eno stvar, se ne poruši samo ta, ampak vse. To vidite na primer pri tistih ljudeh, ki zbolijo. V nekem trenutku se nekaterim zaradi tega poruši tudi poslovno in v določenih primerih celo partnersko življenje. Ne želimo, da se to zgodi tudi vam, zato bi vam radi pomagali ponovno vzpostaviti ravnovesje. Ravnovesje med vami, drugimi ljudmi in svetom okoli vas. Če želite razumeti sebe, morate najprej razumeti ... sebe. In kdo ste vi? Tisočletja so vas učili, da ste individualni osebki z lastnim telesom, načinom razmišljanja in voljo. To je res, a res je tudi to, da je to samo del resnice. Vi niste samo vaše telo, misli in namen, temveč ste tudi vse, česar se s svojim obstojem, energijo in zaznavanjem dotikate. Torej ste energijsko integrirani tudi v svojega partnerja, službo, otroke, promet na cesti in naravo, v kateri živite. Z drugimi besedami, če poenostavimo, vi ste narava (če za primer uporabimo najširšo okoliščino). A kar je zdaj pomembno, je to, da gledate na te stvari enako kot gledate nase. Da tem stvarem namenjate enako stopnjo spoštovanja, kot jo namenjate sebi. Da skrbite zanje, enako kot skrbite zase. To je tisto, kar morate razumeti, če želite, da bo vaše življenje delovalo za vas. Nikar več ne izvzemajte sebe iz konteksta resničnosti, ampak razumite, da vi predstavljate to celotno resničnost. Plejade imamo v Vesolju mnogo pomembnih nalog, zaradi katerih Vesolje deluje tako utečeno in smiselno. To nam uspeva zaradi razumevanja zakona ravnovesja. Če razumete ta zakon tudi vi, bo življenje delovalo za vas točno tako, kot si želite.«

100 let je minilo, odkar je lunin mrk trajal tako dolgo, kot bo petkov.

KODA ORIONA

»Ljubezen je tista energija, ki med seboj povezuje koščke Vesolja, ki se nato izrazijo v smiselni celoti, ki jo vi poznate kot 'uresničene sanje'. Ljudje se rodite zato, da uresničujete svoje dušne sanje. To je primarni namen vaših inkarnacij. Zato je vaš planet tako dinamičen, kajti sestavlja ga na milijone in milijone sanj. Vendar pa mnoge izmed njih ostanejo neuresničene. In ko se to zgodi, vaša srca trpijo. In takrat se vam zdi, da vas vesolje, angeli, mi ... ne podpiramo. A to ni res. Takrat smo ob vaši strani bolj kadarkoli. Želimo si, da bi imeli izpopolnjena življenja in da bi čisto vsak izmed vas živel svoje sanje. Civilizacija Orion smo srčna civilizacija, zato se zelo dobro zavedamo pomembnosti energije, ki jo sproži uresničitev sanj. A mnogi izmed vas to energijo redko začutite. Razlog tiči v tem, ker poskušate svoje sanje graditi iz ega. Ego je velikokrat sestavljen iz energije drugih ljudi. Ta energija med drugim vključuje tudi sanje drugih ljudi. Tako mnogo ljudi v sebi goji sanje, za katere mislijo, da so njihove, v resnici pa pripadajo drugim. To na primer vidite, ko se pojavi ljubosumje. Nekdo si kupi nov avto. Ko ga ljudje vidijo, se razdelijo v dve skupini. Eni so veseli in tej osebi čestitajo, drugi pa postanejo zavistni in na podzavestni ravni zaradi te energije naredijo sledeče: tudi oni si zaželijo nov avto. Torej so na neki način dobili nove sanje. Sanje o novem avtu. Vendar pa te sanje v resnici niso njihove. Ker če si sosed ne bi kupil novega avta, si ga tudi oni ne bi zaželeli. To je primer sanj, ki prihajajo iz ega. Če želite, da bo vaše življenje napolnjeno z energijo uresničenih sanj, potem poskrbite, da si želite dosežkov in stvari, ki nimajo sprožilne točke v vaši okolici, ampak v vas samih. Osredotočite se torej na tiste sanje, ki bi jih uresničili, četudi bi bili sami na vašem svetu. To so tiste prave sanje, ki se bodo uresničile zato, ker si jih boste resnično želeli uresničiti zaradi sebe. In boste posledično naredili vse, kar bo treba narediti. Želite imeti življenje, polno ljubezni? Potem začnite gojiti in uresničevati takšne sanje.«