Posebno sporočilo

Cristy Žmahar: Topla navodila do konca leta

sn
6. 12. 2016, 20.30
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 10.02
Deli članek:

Nebeškoskop je poseben prijatelj. »Zapisan je s pomočjo vaših angelov, vodnikov, samorogov … vseh, ki vas ljubijo in vam stojijo ob strani,« pravi zapisovalka.

Dreamstime
Nebeškoskop Cristy ustvarja s pomočjo svojih angelskih kart Nebesa čarajo.

Za nebeškoskop so ji ta bitja prišepnila svoje mesečno vodstvo. Upoštevajte zapis, da bodo vaši dnevi polni miru in blagoslovov.

Ribi – pismo bele zastave

Nekaterih stvari ali ljudi ne moreš prepričati o tem, kar si želiš povedati. Ne bodo te razumeli, četudi je tvoj namen dober. Je preprosto drugačna energija od te, ki jo oddajaš ti. To ne pomeni, da je stvar slaba ali da so ljudje slabi, ampak da imate različne poti. Včasih je treba odkorakati.

Ples planetov

Ob rojstvu so bile ob plesu planetov zapisane določene karakteristike vašega astrološkega znamenja. Prek tega se povezujete z ostalimi znamenji in si delite rdečo nit podobnih izkušenj. 

Oven – pismo denarja na drevesu

Naučili so vas, da denar ne raste na drevesu. Danes bova porušila pravila in denar posadila. Zate si želim prepričanj, ki ti bodo dovolila verjeti, da si v življenju zaslužiš materialne nagrade in življenje, v katerem tudi uživaš v njih. Nikar ne zmanjšuj svojih sanj le zato, ker drugim niso všeč.

Bik – pismo dokaza

Življenje ni forenzik in ti nisi dokaz. Ne potrebuješ odobritev ali ocenitev od nikogar. Ti si tako edinstveno bitje, da se ga niti ne da oceniti v »normalnih« okvirih. Zato jim ne poskušaj ustrezati, kajti tvoja duša si tega niti ne želi. Ona je tako posebna in ve več, kot si misliš.

Dvojčka – pismo gabrijelovih besed

Besede so izkušnje, ki vedno znova preizkušajo odnose in okoliščine. Lahko zdravijo ali ranijo. Pazi na besede okoli sebe. Preden kaj izrečeš, premisli, lahko bi bilo razumljeno narobe. Če pride do ostrih besed, pokliči k sebi nadangela Gabrijela in ga prosi, da skozi tebe preda ljubeče besede.

Rak – pismo gozdne svetilke

Si v gozdu in vlada temna noč. Nič ne vidiš in tega se bojiš. Ne veš, kaj se skriva v temi. Zakliči mi: »Angel varuh, prosim te za svetilko v temi!« In že sem tukaj. Svetilka je močna, da razsvetli celoten nočni pohod. Prinašam ti sporočilo, da te v temi nič ne bo napadlo. Samo neznane so ti še tvoje poti …

Lev – pismo karmičnega lepila

Si kdaj, ko si prizadet, želiš potrditve? Občutek, da si delal prav? So bili ljudje zlobni do tebe, pa so rekli, da si za to kriv ti? Vedi: dobri ljudje so dobri do vseh. Ignorantski pa prej ali slej obrnejo hrbet vsakomur, za katerega izgubijo zanimanje. Njihova karma je njihov odnos, s katerim se bodo soočili sami.

Devica – pismo morskih valov

Zavohaj morski zrak in ga prikliči v svojo energijo. Zapiši vase njegovo spokojnost, lahkotnost. V tem obdobju bodi kot morski val, ki se ne boji razburkanih noči. Kajti ve, da bo jutri še vedno tukaj ustvarjal in tekel naprej. Popolnoma se bo pomiril s seboj, ker ve, da je del nečesa večjega.

Škorpijon – pismo nevidnega obiskovalca

Začutiš dotik, a zdi se, da v sobi ni nikogar. Le čutiš lahko, da se je ozračje spremenilo. Res se je. Objel te je nevidni obiskovalec. To osebo dobro poznaš. Živela je s teboj na zemlji. To je tvoj dragi pokojnik. Ni odšel iz tvojega življenja. Še vedno ljubi. Ko opazujem to ljubezen, me gane.

Strelec – pismo skritega aduta

V rokav ti polagam skritega aduta, zato dobro opazuj, da ga ne spregledaš. Bodi pozoren/-na, kajti prihaja oseba, ki ti bo pomagala ali ti kako drugače prinesla velik blagoslov v življenje. Morda ti bo predala ključno sporočilo ali namig, ki bo prava zlata jama, pripravljena, da se spustiš vanjo.

Kozorog – pismo svetlobnega zaupanja

Ko se zgodi sprememba zaradi zunanjega vzgiba (negativni vplivi, prekinitve odnosov ali hitri zasuki), vedno prihaja kot signal, da ti nekaj ne služi več. Če znaš to prepoznati in se prepustiti spremembi, si lahko prepričan, da te bo odložila na pravem mestu. A ne prekinjaj njenega toka.

Vodnar – pismo žetve

Ne glej nazaj. Čas je za žetev. Ko si naredil/-a prostor novemu, glej v novo smer. Pričakuj nagrade, odpri srce za nove odnose in se nikar ne ščiti pred novimi razočaranji. Ne pričakuj jih. Naredi prostor novemu in zaupaj, da bo zdaj vse drugače. Veseli se novega obdobja.