Čista desetka

Energijska koda se odpira

sn
9. 10. 2016, 17.19
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 10.00
Deli članek:

Oktober je s svojimi energijami zelo intenziven. Posebej pestro bo v ponedeljek, 10. oktobra, zato vam želimo nekaj znanj podati že vnaprej, da boste morda dan in svoje občutke ob dogajanju lažje razumeli.

Profimedia
Pripravite se na energijsko kodo.

Ob vstopu v energijsko kodo 10-10, ki bo 10. oktobra, bomo vsi padli pod vibracijo, ki jo prinaša ta številka. In to je vibracija karme. »O, dober dan, pozdravljena naša dobra stara karma,« bi lahko rekli.

Ne poskušajte ubežati

Vse, kar se bo ta dan dogajalo, bo povezano s karmo, ubežati se ji ne da, niti nima smisla poskušati, ker nas vedno uspešno dohaja in ulovi.

Če čutite, da nekomu niste oprostili, bo stara bolečina zbodla.

Če v življenju niste česa rekli ali storili, boste v tem obdobju razmišljali o tem bolj kot kadarkoli. Če ni bilo kaj poravnanega med vami in ljudi, s katerimi karmično plešete, potem se vam bo dogajalo, da boste sanjali o njih, da se vam bodo vračali v življenje, da jih boste naključno srečali in podobno. Če čutite, da nekomu niste oprostili, bo stara bolečina zbodla ter želela in zahtevala svoje zdravljenje.

Brezpogojno sprejemajte

Če ste z nekom v odnosu, pa niste srečni ali iskreni, se vam bo to poznalo na dobrem počutju, težje boste razmišljali pozitivno in podobno. Čas je, da se odnosi nekako »zresetirajo« tako kot računalnik. Da se vse postavi na svoje mesto, da se določene stvari povrnejo in vrnejo, izrečejo ali pomirijo. Če pride do tako velikega karmičnega čiščenja, se vam lahko odprejo finance, ljubeči odnosi in tudi dobro počutje se lahko vrne. Zato naredite vse, da boste sprejeli ta proces. »In nato se bodo aktivirali izjemni portali duhovnih modrosti, ki vas bodo očarali,« obljublja angelska zdravilka Cristy Žmahar