Nezanimiva

VIDEO: Sramežljiva Kate Middleton dobila košarico

R.T.
7. 11. 2016, 18.10
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 10.02
Deli članek:

In to od zvezdniškega mačka.

Odločitev je padla: stavka bo

Vojvodinja Cambriška Catherine, nekdaj poznana kot Kate Middleton, v javnosti redko spregovori. Čeprav so z njeno podobo preplavljeni svetovni tiskani in spletni mediji, veliko ljudi ne pozna njenega glasu.

Odločitev je padla: stavka bo
Kate, James Bowen in maček Bob.

Pred dnevi pa je Kate naredila izjemo in spregovorila. Morda presenetljivo, ampak h govorjenju pred kamerami jo je spodbudil maček. Gre za zvezdniškega mačka Boba, vse skupaj pa se je zgodilo na premieri filma A Street Cat Named Bob. Gre za resnično zgodbo o Jamesu Bownu, ki v boju zoper odvisnost najde uteho v potepuškem mačku. Bob je igral v filmu samega sebe in je bil tudi "povabljen" na premiero. 

Reuters
James in njegova kosmata uteha.

Kate se je na rdeči preprogi ustavila ob kosmatem zvezdniku, ki pa ni bil prav nič navdušen nad njenim "crkljanjem". Še več, Kate ni namenil niti pogleda in je z nezanimanjem strmel v daljavo. Kate je vseeno nekaj besed izmenjala z Bobovim skrbnikom Jamesom, posnetek, ki ga je objavila Kensingtonska palača, pa je ujel trenutek, ko se zdi, da je Kate "dojela", da je Bobu za njeno "crkljanje" povsem vseeno ...