Zanimivosti

Slovenski tajkuni so tipični škorpijoni

sn
26. 10. 2016, 20.45
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 10.00
Deli članek:

Kar so zapisali astrologi, se je potrdilo tudi v praksi.

arhiv svet24
Tipični domači škorpijoni: Ivan Zidar, Hilda Tovšak in Bine Kordež.

Za denar so škorpijoni pripravljeni narediti marsikaj. Le polna denarnica jim namreč prinaša občutek moči, svobode in nadzora.

Z denarjem znajo načeloma dobro ravnati, izvrstni so tudi na področju denarnih vlaganj – a le, kadar poslušajo svoj notranji glas. Če jih pohlep po bogastvu zanese, njihov notranji kompas zataji in takrat se jim računica praviloma ne izide.

Škorpijone nadvse privlačijo borzne špekulacije, v teh vidijo poseben izziv, ker izid do konca ni jasen. Astrologi so si tudi enotni, da so ljudje, rojeni v znamenju škorpijona, specialisti v utajah davčnih obveznosti in tudi črni trg jim ni tuj.

V poslu še škorpijoni izkažejo pri vseh delih, pripravljeni so trdo delati, a za dosego uspeha potrebujejo občutek varnosti. Če ostanejo brez dela ali se počutijo negotove, imajo preveč energije, ki jo utegnejo porabiti v zelo slabe namene. Radi imajo reorganizacije, rekonstrukcije, iskanje novih poti, zadeve znajo postavljati na glavo.

Zanimivo je, da je med slovenskimi tajkuni največ prav ljudi, rojenih v znamenju škorpijona, in v zapisih astrologov resnično lahko najdemo njihove značilnosti. Če omenimo le najbolj razvpite: Ivan Zidar, Hilda Tovšak, Bine Kordež