Nova sezona

Na male ekrane se vrača Dobro jutro!

b.p.
29. 8. 2016, 14.20
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 10.00
Deli članek:

Priljubljena jutranja televizijska oddaja Dobro jutro se po poletnem predahu v ponedeljek, 5. septembra, vrača na male ekrane in bo z različnimi vsebinami poskrbela za zanimiv in lepši začetek dneva.

žiga culiberg
Ustvarjalci oddaje Dobro jutro bodo z vami od ponedeljka do petka med 6.57 in 11.00.

Po krajšem poletnem premoru se v ponedeljek, 5. septembra, na male ekrane vrača oddaja Dobro jutro. Ekipa oddaje Dobro jutro se bo vsak delavnik med 6.57 in 11.00 uro na 1. programu Televizije Slovenija trudila, da gledalcem posreduje izčrpne in kakovostne servisne informacije, koristne nasvete za vsakdanje življenje in raznovrstne razvedrilne vsebine ter tako poskrbi za lepši začetek dneva.

Žiga Culiberg
Andrej Hofer je prekaljen televizijski maček, ki ve, kaj gledalci radi vidijo in slišijo.

Za vsak okus nekaj

Ponedeljki bodo rezervirani za promocijo zdravega življenjskega sloga in za zdravstvene nasvete s kredibilnimi strokovnjaki, razpravljali bodo tudi o partnerskih in družinskih odnosih. Ob torkih bo poudarek na informativnih vsebinah, s strokovnjaki, gledalci in komentatorji bodo voditelji razpravljali o aktualnih družbenih temah.

rtv
V studiu oddaje Dobro jutro bo gledalce pozdravljala tudi voditeljica Katja Tratnik.

Mojca Mavec bo v sredinem jezikovnem kotičku skrbela za pravilno rabo slovenščine, sredi tedna pa bodo gledalci seznanjeni tudi z najbolj preprostimi recepti in predlogi za okusna kosila in prigrizke. Četrtek bo dan za najbolj zabavno nagradno igro in nasvete iz domače lekarne, teden pa bodo zaključili z nasveti za sodobne gospodinje in s predstavitvijo lokalnih posebnosti iz različnih slovenskih krajev.

TV Slo
Očarljiva voditeljica Mojca Mavec bo vodila sredino oddajo Dobro jutro.