Zanimivosti

Nocoj se začenja nova sezona oddaje Preverjeno!

b.p.
23. 8. 2016, 13.00
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 10.00
Deli članek:

Preverjeno je tedenska informativna oddaja Pop TV z najdaljšim stažem. Ekipo prodornih novinark že od samega začetka vodi urednica in voditeljica Alenka Arko, eden kredibilnejših obrazov domačega novinarstva.

pop tv
Že vrsto let najbolj gledana aktualno-magazinska informativna oddaja na slovenskih televizijah.

Šestnajsta sezona, ki se na Pop TV začenja prav nocoj, ob 21.55 , bo polna dobrih zgodb, obljublja ekipa, ki bo znova skrbela za poglobljene teme, neverjetne zgodbe, odgovarjala na vprašanja in iskala rešitve. Ponujala bo vpogled v tisto, kar po navadi ostaja skrito, in tisto, o čemer se marsikdo boji govoriti.

pop tv
Voditeljica in urednica Alenka Arko v 16. sezoni priljubljene oddaje obljublja nove dobre zgodbe.

Preverjeno je na sporedu od 4. septembra 2001 in je že vrsto let najbolj gledana aktualno-magazinska informativna oddaja na slovenskih televizijah. V prvi oddaji nove sezone so za zveste gledalce, in teh ni malo, pripravili podrobnosti o snemanju najbolj priljubljene serije tega poletja, Gorski zdravnik. »Poleg tega bomo povedali še več o fantastičnem podvigu, ki se ga loteva Martin Strel, in o tem, kako očetje, ki so hkrati trenerji, vplivajo na kariero svojih sinov. Dober primer sta Tim Gajser in Peter Kauzer,« nam je povedala Arkova.

Vsak torek vas vabi k ogledu oddaje Preverjeno, kjer vsak teden postrežejo z ekskluzivnimi, razkritimi, resničnimi, provokativnimi, jasnimi in opazovanimi zgodbami.