Zanimivosti

Horoskop za torek, 5. aprila

W. Y.
5. 4. 2016, 06.30
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.59
Deli članek:

Če verjamete ali ne, v vsakem primeru je bolje biti vsaj malo pripravljen. Preberite današnji horoskop.

Wikipedija
So vam zvezde naklonjene?

OVEN – Z ljubezenskim partnerjem vas povezuje neka posebna karma in težko se boste umaknili iz delikatnega položaja. V vajinem odnosu so bili trenutki sreče redki, zato se jih vedno znova veselite. 

BIK – Odločili se boste in naredili prerez. V vaše življenje bodo prihajali zelo zanimivi ljudje. V ljubezni bosta štela iskrenost in to, da se boste odkrito pogovorili o svojih dvomih. 

DVOJČKA – Nočete se preveč izpostavljati, predobro se spominjate neke negativne izkušnje. Priznati si morate, da ste vsekakor izredno občutljivi. Poskrbite tudi za svoje zdravje. 

RAK – Nekdo ne odobrava vaših postopkov, kar vas ne bo preveč motilo, saj ne vidite razloga, da bi karkoli menjali. Le pri delovnih pogajanjih ostanite na preži, odgovor prihaja z zamudo. 

LEV – Igra usode se bo zavrtela v vašo korist. Globoko v sebi boste našli moč in energijo. Prijatelji bodo tisti, ki vam bodo pokazali prave rešitve. 

DEVICA – Danes ne boste preveč razmišljali, ampak se boste med dvema možnostma raje odločili za tisto, ki vam ponuja večjo prednost. Samozavest vas bo naredila zelo privlačne, nasmešek vam bo odpiral vsa vrata. 

TEHTNICA – Pogovorite se o tistem, kar vas moti ali boli. Tako vam bo mnogo lažje in iz ozadja vas bo spremljala sreča. Pred vami je obdobje kreativnosti. 

ŠKORPIJON – Znašli se boste pred prelomnico, ko se boste morali odločiti, kaj je za vas pomembno in kaj ne. Ko se boste lotevali svojih projektov, bodite potrpežljivi in praktični. Zavzemite pogajalsko stališče. 

STRELEC – Pri delu želite izstopati po znanju in sposobnostih. Ste vročekrvni in borili se boste do zadnjega atoma. Zaljubljeni igrajte danes na odprte karte, vaš partner vas bo preverjal, ali lažete. 

KOZOROG – Ljubezen bo prinesla nove dimenzije in drzne premike na bolje. Naklonjena vam bo oseba nasprotnega spola. Svojo energijo boste znali usmeriti in tako bodo rezultati briljantni. 

VODNAR – Hitro se boste morali znajti, a na napredovanje ne računajte, če ne boste opravili s preteklimi obveznostmi. Če je ostalo kaj nedokončanega ali nedorečenega, je čas, da naredite red. 

RIBI – Pomembno bo, da si boste svoje občutke zapisovali. Narava bo vir navdiha in sprostitve. V službi bo nekoliko stresno, zato se poskusite usmeriti v harmonično vzdušje.