Zanimivosti

Horoskop za ponedeljek, 4. aprila

R.T.
4. 4. 2016, 07.50
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.59
Deli članek:

Če verjamete ali ne, v vsakem primeru je bolje biti vsaj malo pripravljen. Preberite današnji horoskop.

Wikipedija
So vam zvezde naklonjene?

OVEN – Nekdo vas ne razume. Morda je med vama potreben globok pogovor, čeprav ste danes raztreseni, in pravzaprav bi potrebovali oddih, ne pa dodatnih preglavic. Fizično ste šibkejši, zato varčujte z energijo.

BIK  Na poslovnem področju nikar ne pričakujte sprememb, če sami ne boste naredili koraka naprej. V krogu prijateljev boste govorili samo o stvareh, ki jih pravzaprav ne zanimajo.

DVOJČKA – Imate dovolj časa za skrbno načrtovanje vseh podrobnosti. Radodarni ste in prepričani, da vam ne more spodleteti. Vsekakor pa lahko računate na srečanje, ob katerem ne boste ravnodušni.

RAK – Vaši socialni stiki bodo vse bolj intenzivni. Posvečali se boste prijateljem, znancem, staršem in sodelavcem. Pričakujte velik preskok na področju osebne rasti.

LEV – Utrujeni boste, ker ste morali tako rekoč leteti z enega mesta na drugo. Nekaj boste spremljali brez posebnega navdušenja, potem pa spoznali, da ste pravzaprav srečni, ker ste vse uspešno rešili.

DEVICA – Pri pomembnih zadevah boste na današnji dan težili k izpolnitvi svojih ciljev, hkrati pa vas bo mučil občutek praznine, saj bo odsotno materialno zadoščenje. Kljub temu se potrudite.

TEHTNICA – Prednost boste dajali finančnemu zaslužku, saj bo to pozitivno vplivalo na vaše dolgoročne načrte. Zdravstvena vprašanja bodo povezana s krvnim tlakom, glavo in sklepi.

ŠKORPIJON – Imeli boste veliko obiskov. Na poslovnem področju bo do izraza prišla vaša ustvarjalnost. Veliko boste v prihodnje vlagali v projekte, ki bodo vodili do plodnih rezultatov.

STRELEC – Nečesa ne morete dokončati tako, kot ste upali. Ovira vas še nekaj denarnih preglavic ali pomanjkanje časa. Potrebujete družbo, vendar raje ostanite v krogu tistih, ki jih že dobro poznate.

KOZOROG  Na delovnem mestu bodite pozorni, saj vas v prihodnjih dneh čakajo nova poslovna sodelovanja. V družbi najbližjih boste zapolnili praznino, ki je nastala v vašem srcu.

VODNAR – Že zjutraj boste polni motivacije in dobre volje, povezane z določenimi projekti. V popoldanskem času in proti večeru lahko pričakujte nenehno menjavanje razpoloženja in čustev.

RIBI – Trenutno imate dobro miselno sposobnost, svoje znanje tudi širite dalje, saj vas ljudje radi poslušajo. Je pa zdaj čas tudi za vaše učenje in zorenje. Odvrzite tisto šaro, ki vas zadržuje.