Zanimivosti

Horoskop za sredo, 30. marca

W.Y.
30. 3. 2016, 06.35
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.59
Deli članek:

Če verjamete ali ne, v vsakem primeru je bolje biti vsaj malo pripravljen. Preberite današnji horoskop.

Wikipedija
So vam zvezde naklonjene?

OVEN – V službi se poskušajte približati sodelavcem, ki si to zaslužijo in ki vas spoštujejo. Boste videli, da se bo vaša delovna vnema povečala. Popolnoma boste očarani in preplavili vas bodo topli občutki. 

BIK – Še nikoli se niso ljudje obračali za vami, ker bi bili tako neopazni, temveč ravno nasprotno. Ko se pojavite in si želite pozornosti, vas ni več mogoče prezreti. Uživali boste v izzivalnem spogledovanju. 

DVOJČKA – V ljubezni se vam bo obrestoval nekoliko nenavaden korak. Pomembno je, da storite tako, kot vam narekuje srce. Z veliko vztrajnosti rešujete tudi nekaj glede domačih zadev. 

RAK – Odločni boste in trdno prepričani o tem, kar delate, to pa je recept, ki vam tokrat prinaša uspeh. Vztrajali boste in pri tem boste imeli podporo tako svoje okolice kot tudi družine. 

LEV – V dopoldanskih urah se boste spet zbližali z drugimi, čeprav boste še nekoliko težko sprejeli iskreno sodelovanje. Ves čas boste imeli občutek, da je nekdo do vas hinavski. 

DEVICA – Že od nekdaj sanjate, da bi presegli sami sebe. V službi ste zagnani, čeprav se vaši načrti velikokrat izjalovijo. Dokler boste živeli, se boste učili, zato se ne obremenjujte z napakami. 

TEHTNICA – Delili boste lahko tisto ljubezen, ki je skrita globoko v vašem srcu. Koraki na delovnem mestu bodo nekoliko bolj hitri in drzni. Odpirajo se vam nova področja. 

ŠKORPIJON – Danes boste počeli marsikaj, kar bi lahko povzročilo določeno tveganje, vendar boste imeli pri tem neznansko srečo. O nekih okoliščinah morate v miru premisliti. 

STRELEC – Ob vrnitvi v vsakodnevne tire niste preveč navdušeni. Vseeno zberite veliko moči za naporen dan, ki je pred vami. Ne morete ugoditi prav vsem, nekaj bi morali tudi zavrniti. 

KOZOROG – Naredili boste določene zaključke in se pravilno odločili, kaj vam je pomembno, naredite lahko tudi korak ali dva naprej. Usmerjene misli vam bodo pomagale v ljubezni. 

VODNAR – Predlagamo, da se posvetite obveznostim, sicer se na poslovnem področju ne bo zgodilo nič novega, saj drastično zaostajate za sodelavci, ki počasi napredujejo. 

RIBI – Kar mimogrede boste opravili nekaj, o čemer ste dolgo razmišljali. Ostane še dovolj časa za ljubezen, čeprav še ne veste, kako naj bi se odzvali na neko sporočilo ali vabilo.