Zanimivosti

Postanite filmska zvezda v samo nekaj korakih

Promocijsko gradivo
29. 3. 2016, 07.55
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.59
Deli članek:

Velike zvezde imajo poleg nedvomnega talenta še nekatere stvari, ki so jim skupne – brezhibna pričeska, zdrava koža in zdrave ter dolge trepalnice.

Ljubiteljice div, ki želite poustvariti njihov videz, lahko to sedaj storite z nekaj hitrimi triki.
• Kamor koli grem, dišim.
Ali si lahko predstavljate Audrey Hepburn, Adele, Marilyn Monroe ili Lano Del Rey, kako za seboj puščajo sledi neprijetnega vonja? Tako smo si tudi mislili! Svoje higiene ne prepuščajte naključju. In ne pozabite na piko na i, ki vam jo da parfum. Konec koncev, ko so Marilyn vprašali, v čem spi, je odgovorila v svojem slogu, v Chanelu št. 5!

• Sijoči in zdravi lasje.
Ne glede na to, ali gre za vintage pričesko Marilyn Monroe in Audrey Hepburn ali sodobno različico Adele in Lane Del Rey, ena stvar je gotova – prava diva nikamor ne gre brez sijočih in zdravih las. Zagotovite si brezhibno pričesko z močnim sušilcem za lase, nekaj navijalkami in serumom za sijaj.

• Negovana koža.
Parna kopel za obraz, ki jo je uporabljala Audrey Hepburn, ali hi-tech kozmetika Lane del Rey in Adele so odlične rešitve, da vaša koža dobi tisti ekstra sijaj. Vložite svoj čas v pravo nego!

• Rdeča šminka.
Skoraj nemogoče je najti filmsko klasiko, kjer glavna diva ne nosi rdeče šminke. Postavite se, našobite ustnice in prepričajte se na lastne oči, da z malo truda vsakdo lahko postane diva.

In za konec detajl, brez katerega diva ni diva:
• Močne trepalnice in obrvi.
Vse od časa faraonov, Kleopatre do brezčasnega Hollywooda in Audrey Hapburn, definirane obrvi in goste ter dolge trepalnice so stalnica. S tem ciljem ženske posegajo po različnih kozmetičnih izdelkih – od črtal in senčil za oči do maskar in umetnih trepalnic.

Obstaja še ena rešitev, ki v enem mesecu obljublja polnejše trepalnice. Gre za vedno popularnejše serume za rast trepalnic, ki ne prinašajo nobenih neželenih stranskih učinkov, ki se pogosto pojavljajo pri podaljševanju trepalnic.

Eden izmed najpomembnejših serumov na današnjem tržišču je Lux-Factor serum za rast trepalnic, ki ima po besedah mag. farmacije Nine Šurbek Fošnarič vse potrebne certifikate, vsebuje samo naravne sestavine in je popolnoma varen za uporabo brez neželenih stranskih učinkov.

Serum za rast trepalnic Lux-Factor je testiran na 4000 uporabnicah in izkazalo se je, da so trepalnice ob redni uporabo seruma v samo 2 do 4 tednih postale gostejše za 85%, daljše za 25% in temnejše za vsaj 2 odtenka. Uporabnice v času uporabe niso izkusile nobenega draženja oči. Največja potrditev učinkovitosti in kakovosti Lux-Factor seruma za rast trepalnic je to, da uporabnice po 28 dneh rednega nanosa Lux-Factor seruma niso želele uporabljati nobenega drugega seruma za rast trepalnic!

Učinkovitost tega seruma so prepoznale tudi mnoge naše dive, kot so Rebeka Dremelj, Sanja Grohar, Oriana Girotto in Iris Mulej, ki je pri tem dejala:
»Serum uporabljam že nekaj mesecev in po nekaj tednih uporabe sem opazila, da so moje trepalnice resnično daljše, oči pa bolj poudarjene. Škoda, da ga nisem odkrila že prej. Koliko denarja in časa bi prihranila na make-upu. Zdaj sem lahko na revijah in dogodkih brez umetnih trepalnic, saj so se mi že po enem mesecu uporabe Lux-Factor seruma, trepalnice čisto obnovile.«
Naročite zapeljiv pogled pravih div po promocijski ceni z več kot 50% popusta, samo na www.lux-factor.com.