Zanimivosti

Ste ravno vi dobili nagrado? Preverite!

Promocijsko gradivo
12. 2. 2016, 21.44
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.59
Deli članek:

Objavljamo seznam prvih tedenskih nagrajencev. Še vedno pa lahko sodelujete v nagradni igri in osvojite sanjsko križarjenje, ki ga podarja Svet križarjenj.

Na spletni strani www.svet24.si lahko februarja osvojite eno od številnih nagrad. Vse, kar morate narediti je, da poiščete skrite zaklade, ki se skrivajo na strani.

Nagrade vas čakajo vsak teden

Vsak teden bomo obdarovali tudi številne sodelujoče. Kdo je v tem tednu imel srečo?

Darilni bon za lepotni studio LOOX v vrednosti 40 € prejmeta Ervin Dragovan iz Lemberga in Simona Kovač iz Grada.

Mesečno naročnino na časopis Svet24 prejmejo: Tina Košir Stojanovski iz Vrhnike, Slavica Drolc iz Zagorja, Ana Lalovič iz Ljubljane in Zdravka Putanec iz Rogatca.

Polletno naročnino na revijo Zarja prejmeta Maruša Plevčak iz Hrastnika in Janja Čarman iz Medvod.

Polletno naročnino na revijo Zvezde prejmeta Jožica Hrvatin iz Kopra in Roza Baklan iz Pragerskega, polletna naročnina na revijo Vklop pa čaka Bogdana Sreša in Milana Ancela iz Miklavža na Dravskem polju.


Tudi vi sodelujte v nagradni igri in poiščite zaklade
Na spletni strani www.svet24.si bomo vsak dan skrili več zakladov. Vaša naloga je, da jih poiščete, nanje kliknite in se prijavite na našo nagradno igro. Tako lahko osvojite sanjsko križarjenje, bon za lepotno razvajanje ali polletno naročnino na časopis Svet24 ali eno od številnih revij.

Povečajte si možnosti za sanjske nagrade!
Več skritih zakladov kot odkrijete, več prijavnic na nagradno igro izpolnite in večje so vaše možnosti za osvojitev naših nagrad. Zato www.svet24.si pozorno spremljajte ves februar, vsak dan, večkrat na dan, poiščite zaklade in sodelujte v naši nagradni igri.
Ne pozabite nas spremljati dnevno in poiskati čim več zakladov. S prijavo pa sodelujete tudi v tedenskih žrebanjih, saj bomo vsak petek podelili številne nagrade.

Več o nagradah in pogojih nagradne igre si lahko preberete TUKAJ.