Zanimivosti

Horoskop za torek, 29. decembra

W.Y.
29. 12. 2015, 06.35
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.59
Deli članek:

Če verjamete ali ne, v vsakem primeru je bolje biti vsaj malo pripravljen. Preberite današnji horoskop.

Arhiv Svet24
Kako kaže?

OVEN – Lahkotni boste, prijateljski in družabni, kar bo vašo okolico razveselilo. Ne bodite zadržani, ampak se izrazite. Pokažite svoje ustvarjalne potenciale, ki vas usmerjajo v uspeh.

BIK – Zajela vas bo predpraznična evforija in s prijatelji boste uživali v zadnjih nakupih. Tokrat ne boste pretiravali, ampak boste premišljeno izbrali samo pomembne stvari.

DVOJČKA  V ljubezenskih odnosih se še vedno ne morete dogovoriti tako, kot bi si želeli. Opravka imate s tistimi, ki so muhasti in nočejo prisluhniti, kar vas lahko močno vznemiri.

RAK  Veliko pozornosti boste posvetili odnosom. Z ljudmi boste hitreje našli skupne točke, veliko bo pogovorov, kreativnih podvigov in dobre komunikacije. Pogovorite se z ljubljeno osebo.

LEV – Alternativna oblika sprostitve bo v vas prebudila nove občutke. Položaj planetov je tak, da boste občutili večjo željo po komunikaciji in druženju, še posebej na večerni zabavi.

DEVICA  Spustili se boste v nekaj, kar je posebno zanimivo in morda celo nekoliko tvegano. Vsekakor je zunaj običajnega in pripravljeni ste na vse, a kljub temu bodite previdni.

TEHTNICA  V ljubezni se odpira nekaj novega, a vsekakor ostanite previdni, naj vas učijo izkušnje. Preveč časa ste se ukvarjali z vsemi in si iskali družbo za vsako ceno. Čas je, da postanete izbirčnejši.

ŠKORPIJON  Veliko pozornosti bo povezanih z domom. Tokrat preprosto nočete ali ne morete spregovoriti o nečem, kar vam je še vedno izjemno pri srcu. Pustite času čas.

STRELEC  Potrudite se glede odnosov s prijatelji. Praznične ure bodo hitro minevale, nazadnje boste utrujeni, toda vsekakor zadovoljni in sproščeni. Zvečer je pred vami še srčno presenečenje.

KOZOROG – Dan se bo odvijal v znamenju rušenja starega in odpiranja nečesa novega ter drugačnega. Rdeča nit bo ljubezen in določene stvari se bodo morale spremeniti.

VODNAR  Ne ozirajte se več za seboj. Tako doma kot v odnosih je pravi trenutek, da pokažete moč. Morda tudi željo, da bi nekaj spremenili. Reši vas lahko prodorna komunikacija.

RIBI – V pomoč in oporo vam bo srčna oseba, s katero se boste odlično počutili. Zdi se, da boste potrebovali še nekaj prijateljskih nasvetov in spodbude. Zapomnite si, počasi se daleč pride.