Zabava

Na Kitajskem uresničevala sanje otrok

ns
28. 12. 2015, 22.29
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.59
Deli članek:

Potem ko je priznana glasbenica Neisha lansko leto s svojim talentom osvojila Kitajsko, se je pred dnevi vrnila v Hongkong, kjer je nastopila na najprestižnejšem dobrodelnem dogodku leta na Kitajskem.

osebni arhiv
Neisha je kot edina predstavnica Evrope nastopila na največji prireditvi na Kitajskem – festivalu Dreams Come True.

Neisho je že drugo leto zapored doletela čast, da je kot edina predstavnica Evrope nastopila na prestižnem dobrodelnem dogodku na Kitajskem, ki ga organizira fundacija Dreams Come True.

osebni arhiv
Med svojim nastopom je Kitajski postregla s premiero svoje nove pesmi Meredith.

Ustanovitelja fundacije Dreams Come True Cecilia Lin in Alan NG sta Neisho po lanskem nastopu v Macau angažirala tudi letos. Program je bil sestavljen iz nastopov največjih pop zvezdnikov iz Japonske, Kitajske, Koreje in Tajvana, nastopa baletnikov in Neishinega solo nastopa, kjer je med drugim premierno izvedla svojo svežo pesem Meredith.

osebni arhiv
Glasbenica je na odru družbo delala največjim pop zvezdnikom iz Japonske, Kitajske, Koreje in Tajvana.

Glasbenemu programu je sledila dražba, od katere zbran denar bo namenjen otrokom, ki so zaradi različnih okoliščin prikrajšani za razvijanje svojega talenta.

osebni arhiv
Ustanovitelj fundacije Dreams Come True Alan NG je Neisho po lanskem nastopu v Macau angažiral tudi letos.

Neisha je povedala, da ji je kot edini predstavnici iz Evrope v veliko čast, da na tak način širi dober glas širom sveta: "V čast mi je biti del tako plemenite zgodbe. Ves 'jet set' je pokazal dobrosrčnost in radodarnost, kar je s celotnim programom dalo piko na i več kot uspešnemu dogodku."

osebni arhiv
Ustanoviteljica fundacije Dreams Come True Cecilia Lin je nad našo zvezdnico več kot navdušena.

Dogodek bo naslednje leto najverjetneje v Pekingu, kjer bo luč sveta premierno ugledala orkestralna verzija Neishine pesmi See You in Beijing.

osebni arhiv
Pevka pravi, da se je vrnila polna lepih vtisov, nepozabnih spominov in novih sodelovanj.