Zabava

Z Magnificom na božični večer

Sonja Javornik
28. 12. 2015, 20.17
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.59
Deli članek:

Udeleženka resničnostnega šova Kmetija: Nov začetek, 27-letna Barbara Imperl, ki smo jo spremljali v najbolj gledanem šovu te jeseni na Planet TV, nam je zaupala svoje načrte za zadnje dni v letu.

Planet TV
Barbara je mestno dekle, ki si v naravi rada poišče mir in sprostitev.

Rojena Štajerka je prvih sedem let življenja preživela na kmetiji pri babici in dedku, potem pa se je preselila v Ljubljano. A kot kaže, jo je kmetija zaznamovala tudi letos.

Kako ste praznovali praznike?

Božični večer sem praznovala z domačimi, imeli smo tradicionalno božično večerjo pri moji mamici. Po večerji pa sem bila delavna, saj sem božično noč praznovala še z eno družino, in sicer s sodelavkami v klubu Shooters. Petindvajsetega decembra sva šli s sotekmovalko Dominiko na koncert Magnifica. Za novo leto pa se bom pustila presenetiti. Za zdaj še nimam načrtov ...

Kaj vam pomeni božič?

Prazniki mi veliko pomenijo, ampak božič je le nekaj posebnega. Vsako leto komaj čakam, da okrasim smrečico in sem na ta čudovit praznik z domačimi.

Imate kakšne lepe spomine na silvestrovanja?

Najbolj mi je v spominu ostalo silvestrovanje z najboljšimi prijatelji v Portorožu. Iz hotela Bernardin smo ob srkanju penine občudovali prelep ognjemet, katerega svetloba se je odbijala od morja.

Si obetate kakšno pojedino?

Pojedina bo zagotovo 1. januarja, ko bo teta praznovala 50 let.

Koliko zapravite za darila?

Glede daril nikoli ne računam, zapravim pa vsako leto drugačen znesek, saj je odvisen od okoliščin. Letos bom, glede na to, da sem samska, zapravila manj kot lansko leto. (smeh)

Se spomnite kakšnega še posebej lepega darila, ki ste ga kdaj dobili?

Hm, jih je pa kar nekaj. Vem, da sem bila pred leti čisto navdušena, ko sem dobila prvi digitalni fotoaparat. Zelo pa sem se razveselila tudi bona za masažo.