Zabava

Izpadla kmetica Dominika :'Nisem kovala zarote!'

Nejc Simšič
28. 11. 2015, 07.07
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.58
Deli članek:

Resničnostni šov Kmetija: Nov začetek na Planet TV je morala zapustiti še zadnja ženska tekmovalka, Dominika, ki je izgubila v dvoboju z Miho. Takoj po tem, ko je zapustila posestvo, nam je zaupala svoje vtise o šovu, sotekmovalcih, o svojem začetku s Slavico pa tudi o številnih konfliktih, ki jih je doživela v šovu.

Kar nekaj tekmovalcev ste izločili prav vi, a zdaj je Miha vas. Ste razočarani? Kakšni so prvi občutki?
Nisem razočarana, ampak ponosna nase. Miha me je izločil, tako da mu čestitam, jaz pa grem naprej. Življenje teče.

Hitro ste tekmovalcem razkrili, da so vam všeč ženske. Se vam zdi, da so se potem začeli drugače obnašati do vas?
Ne vem, mislim, da so se vsi obnašali normalno in da nihče ni imel nobenih predsodkov ter smo normalno funkcionirali. Kar se pa tiče igre, je pa igra pač igra.
 
V začetku ste imeli tesno zavezništvo s Slavico, ki je razočarano zapustila kmetijo, češ da ste jo vsi izdali. Kako komentirate to, da ste jo izdali?
Ne bi rekla, da sem jo jaz izdala. Dobro sem ji želela. Slavica je prišla v konflikt s Francem in tako je morala domov. Po eni strani si je sama kriva, ampak je ne obsojam, saj je vsak igral svojo igro. Tudi jaz sem jo.
 
Se vam zdi, da ste se narobe odločili, ko ste začeli kovati zaroto z drugo ekipo in šli stran od Slavice?
Nisem kovala neke zarote. Ni se mi zdelo, da moramo na kmetiji samo delati, želela sem, da bi se tudi malo pozabavali, ampak to se ni izšlo. Takrat ko je Slavica odšla, se je to obdobje končalo, ampak je potem spet prišel nazaj smeh.
 
Bi zdaj odigrali drugačno igro?
Ne bi ničesar spreminjala, če bi bili isti igralci. Med pari je bilo veliko trenj in zakaj bi se vanje vpletal, če se te to sploh ne tiče. Če v tej igri ne bi bilo parov, bi se ženske bolj povezale.

Planet TV
Izpadla tekmovalka Dominika pravi, da v šovu ni kovala nobene zarote.


 
Je bilo med vama s Slavico kaj več, saj smo videli, da sta se skupaj umivali in drgnili druga drugo?
Naredili sva manjši šov za televizijo. Midve ne bi nikoli ničesar imeli. Dogovorili sva se, da to narediva, da se je dogajalo nekaj zabavnega, saj je bila tuga od tuge. Morali smo se malo poveseliti.
 
Kmetje so vam očitali, da ste neupravičeno prišli tako daleč. Kako jim odgovarjate?
Lahko bi se kdo drug vprašal, kako je prišel neupravičeno tako daleč.
 
Kdo?
Bruno, ki se verjetno ne bo več daleč šlepal. Miha bi lahko že zdavnaj izpadel, če ga ne bi Faki potegnil za sabo. Niko je dober fant in veliko dela, ostali, ki bi morali iti domov, so pa že šli.
 
Mnogi menijo, da ste vi kradli kokošja jajca. Drži?
Ne, to ne drži. Vem, da jih je kradel Franc, kar je Jacqueline tudi povedala. Mislim, da je Maja to narobe videla in razumela, ker je bila živčna, saj je imela konflikte z Nikom. Malo se je zmotila, a so potem popravili stvari. Tudi Faki je potem rekel, da če eden vidi, kdo krade, se ne more obdolžiti nikogar, tako da je bilo jasno, da so vedeli.

Kdo vas je na kmetiji najbolj pozitivno presenetil in kdo razočaral?
Najbolj me je na začetku razočaral Faki, ki je imel na začetku slabo mnenje o meni. Najbolj všeč mi je bil Franc, takšen, kot je bil. Točno sem vedela, kdaj je resno mislil, kdaj se je zafrkaval in komu se je za hrbtom posmehoval. To sem vse videla in njegov pristop mi je bil všeč.
 
A ne glede na vse, kdo se vam je zdel najbolj zanesljiv?
Franc. Drugega ni, saj je vsak nekaj pozabljal ali ni dovolj zgodaj vstal. Vse je imel pod kontrolo, ker je deloholik.
 
Slovenija je videla vaše prsi. Kako se boste soočili s tem in kako gledate na goloto?
Joj, to je malenkost. Vse ženske so se skrivale, da se jih ne bi na kameri videlo ... Meni se zdi – halooo, ali si se rodila oblečena? Meni se prsi ne zdijo nič posebnega, tudi na plaži se ženske sončijo zgoraj brez.
 
Kaj bo prva stvar, ki jo boste naredili po odhodu?
Objela bom svoje tri otroke. Potem se moram posvetiti službi, prijateljem in tako naprej, saj vsega naenkrat ne moreš.