Zabava

Po Zlatku še Drill – Dobiš, če daš

Alesh Maatko
27. 11. 2015, 21.50
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.58
Deli članek:

Urbana pop pevka Eli, ki rada eksperimentira tako s svojim videzom kot s svojo glasbo, je navdušila s singlom To je to, v katerem je sodelovala z raperjem Zlatkom.

Agencija Ekskluzivno
Eli

Zdaj pa je svoje moči znova združila z raperjem, tokrat z Drillom, s katerim je ustvarila pesem Dobiš, če daš. »Do sodelovanja je prišlo, ko mi je Drill poslal komad in vprašal, ali sem zainteresirana za sodelovanje. Všeč mi je, kar dela, všeč mi je bil komad, zato sem naredila refren. Odzivi so super in midva sva se lepo ujela. Naslov skladbe je Dobiš, če daš in govori o tem, da je treba vložiti kar nekaj dela in imeti vizijo, da bi ti v življenju lahko uspelo. Seveda nobene sanje niso nedosegljive, sta pa potrebni trda volja in tudi trda koža. Uspeh ne nastane kar čez noč,« nam je zaupala Eli, ki je Drilla podprla tudi na promociji njegovega novega albuma Tramontana besed.

Agencija Ekskluzivno
Eli pravi, da so odzivi super in da sta se z raperjem lepo ujela.

PRAVO SODELOVANJE

O njunem sodelovanju se je razgovoril tudi Drill, ki je zaupal: »Do sodelovanja je prišlo po tem, ko sem prvič slišal Elino pesem Vztrajam v studiu Štala pri Leeloojamais, preden je sploh bila izdana. Že takrat sem si zadal, da moram z Eli enkrat posneti komad. Minili sta dve leti in Eli sem v začetku letošnjega leta poslal matrico in temo komada, ki je takoj pritegnila njeno pozornost, in kmalu zatem je nastal je komad Dobiš, če daš.«