Zabava

Najbolj seksapilna babica uživala v Kanadi

Alesh Maatko
26. 11. 2015, 20.40
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.58
Deli članek:

Najbolj seksapilna babica na Balkanu je pred kratkim združila prijetno s koristim in kar teden dni uživala v Torontu.

Osebni album
Zelo je bila vesela, ker se ji je uspelo srečati s prijateljico iz Sarajeva.

Neda Ukraden je znana po tem, da rada potuje, predvsem so ji pri srcu topli kraji, kamor po navadi odpotuje v januarju. Je pa, kot pravi, zelo težko skombinirati koncerte s potovanji, zato je bila tokrat še toliko bolj vesela, saj ji je prvič v karieri uspelo, da si je po koncertu lahko ogledala še turistične znamenitosti.

Osebni album
V Torontu je imela dva koncerta, ki so ju popestrile mične plesalke.

DVA ODLIČNA KONCERTA

»V Torontu sem imela dva prečudovita koncerta. Z menoj so bile tudi plesalke in publika je bila neverjetna. Moram povedati še, da sem si prvič poslovne obveznosti splanirala tako, da sem imela čas pogledati turistične znamenitosti, in nad mestom sem očarana. Zelo vesela sem bila, ker se mi je uspelo srečati s prijateljico iz Sarajeva, s katero se nisva videli skoraj 25 let,« nam je zaupala Neda.

ZVRHAN KOŠ DARIL

Kot vsaka prava ženska pa je bila Neda navdušena tudi nad nakupovalnimi središči, kjer je nakupila celo nekaj božičnih daril. »Seveda sem si poleg ogleda znamenitosti vzela čas za nakupovanje. Obožujem velika nakupovalna središča, ponudba je zares neverjetna in na voljo je veliko blagovnih znamk, ki jih v Evropi ni mogoče kupiti. Glede na to, da bom decembra zelo zaposlena s koncerti in poslovnimi obveznosti, pa sem vesela, da mi je uspelo kupiti tudi nekaj božičnih daril,« je zaključila Neda, ki nam je še zaupala, da te dni že snema spot za svojo novo pesem, ki jo bo poslušalcem predstavila v začetku decembra.