Zabava

Pia razkrila, zakaj je spet samska

M.V.
26. 11. 2015, 14.48
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.58
Deli članek:

Pia Filipčič, ki je nedavno priznala, da se njeno razmerje s skrivnostnim Američanom ni obneslo, je zdaj, med okrevanjem po operaciji nosu, razkrila še, kaj je botrovalo njunemu razhodu.

Facebook
Pia ne objokuje izgubljene bolezni, osredotoča se namreč na okrevanje po operaciji nosu v Zagrebu.

Dvaindvajsetletna zmagovalka resničnostnega šova Big Brother ni dolgo objokovala propadlega razmerja z Američanom, ki ga je uspešno skrivala pred očmi javnosti, saj je živel v Londonu, kjer ga je Pia tudi nekajkrat obiskala. Posvetila se je namreč sama sebi, saj jo je v Zagrebu čakala operacija nosu. Primorka je že po koncu snemanja oddaje priznala, da si je vedno želela manjšega, prikupnega noska, ki ga je zdaj tudi dobila. Trenutno okreva po posegu, tako da rezultati dela zagrebškega kirurga še niso znani, menda pa naj bi si Primorka želela nosu, kot ga ima ameriška igralka Lindsay Lohan. Med okrevanjem po operaciji ima Pia očitno veliko časa, zato se je odločila tudi, da prizna, zakaj se ljubezen z Američanom, ki ga je spoznala v Ljubljani, ni obnesla.

Pia ni bila pripravljena na selitev v London, njen dragi pa je imel v britanski prestolnici dobro službo, ki je ni želel izgubiti zaradi nje. 

Ljubezen na daljavo je nemogoča

Kot večina parov, ki skušajo obdržati razmerje na daljavo, sta tudi Pia in njen srčni izbranec odkrila, da je ohranjanje ljubezni skoraj nemogoče, če ne živita v isti državi. Pia ni bila pripravljena na selitev v London, njen dragi pa je imel v britanski prestolnici dobro službo, ki je ni želel izgubiti zaradi nje. Poleg tega sta imela tudi popolnoma različna pogleda na svet in vse skupaj je botrovalo odločitvi, da se razideta, preden bi bilo vse skupaj še bolj boleče. Pia se zaveda tudi, da je še zelo mlada in jo v življenju čaka še veliko stvari, med njimi tudi nove priložnosti za ljubezen. Do takrat pa se bo osredotočila na izpopolnitev svoje zunanje podobe; po prsih in nosu jo prihodnje leto namreč čaka še operacija spola v Beogradu.