Zabava

Tajči med prostitutkami

mv
24. 11. 2015, 21.39
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.58
Deli članek:

Tatjana Matejaš - Tajči, pevka, ki je na področju nekdanje Jugoslavije zaslovela v zgodnjih devetdesetih, nato pa se preselila čez lužo in se posvetila veri, je nekaj dni preživela med prostitutkami v Tennesseeju. Le kaj je angelska svetlolaska počela tam?

Facebook
Tatjana Matejaš- Tajči

Brez skrbi, Tajči ni zamenjala poslanstva in prepevanja v cerkvi za delo »prijateljic noči«, obiskala je le eno od humanitarnih kmetij organizacije Magdalena v Nashvillu. Gre za kmetije, na katerih na pravo pot poskušajo preusmeriti nekdanje prostitutke in žrtve trgovine z belim blagom.

Navdih za obisk je pevka dobila po pogovoru z ustanoviteljico kmetij Becco Stevens, ki jo je navdušila nad idejo, da se pridruži prostovoljcem. »Veseli me, da lahko podprem njihovo delo, in z veseljem bom sodelovala pri njihovem procesu zdravljenja,« je Tajči zapisala na svoji uradni spletni strani in objavila dve fotografiji z obiska.

Facebook
Tatjana Matejaš- Tajči

Kaj jo je pognalo med prostitutke

Razlog za to, da se je svetlolasa glasbenica, ki se vse od selitve v ZDA posveča prepevanju po cerkvah, za nekaj dni pridružila prostitutkam, ni znan, sklepamo pa, da je čutila, da je to del njenega poslanstva. Vera je velik del njenega življenja, za kar je zaslužen predvsem njen mož Matthew Cameron, ki ga je Tajči spoznala med prepevanjem z redovnicami. Po večletnem boju z depresijo in napadi tesnobe se je odločila, da želi čim več ljudem pomagati, da bi dosegli notranji mir, kot ga v sebi nosi ona.