Zabava

Justin in Selena spet skupaj?

mv
24. 11. 2015, 15.31
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.58
Deli članek:

Iz Hollywooda prihaja novica, ki bo morda razžalostila oboževalke Justina Bieberja, 21-letni glasbenik naj bi se menda ponovno zbližal s svojim nekdanjim dekletom Seleno Gomez. Par so ujeli med romantično večerjo v Los Angelesu.

zimbio
Ko sta začela razmerje, sta bila še rosno mlada.

Bo tudi njun posnetek pristal na internetu?

Enaindvajsetletni Justin in 23-letna Selena sta dolgo veljala za enega najbolj prikupnih zvezdniških parov in fotografi so ju spremljali na vsakem koraku. Pred letom dni sta se uradno razšla in potem se je zdelo, da gre Bieberjevo vedenje v smer, ki mu je kot najstniškemu idolu ne bi pripisali. Začel je popivati, uživati droge, nespoštljivo se je vedel do osebja, ki je delalo zanj, in si na glavo celo nakopal nekaj aretacij za uničevanje javne lastnine. Njegova javna podoba je dobivala vse temnejšo podobo in vsem se je zdelo, da se mu utegne zgoditi, da bo klavrno končal na pokopališču mladih zvezdnikov, ki jih je breme slave pokopalo.

Ni še konec

In potem se je zgodilo nekaj, česar nihče ni pričakoval. Selena naj bi namreč končno le sprejela njegovo povabilo na zmenek in se mu pridružila na večerji v eni od restavracij v Los Angelesu. Par se je ves večer pogovarjal, nato pa se je romantični Justin usedel za klavir in Seleni zapel pesem My Girl. Zvezdnica se je ob tem sramežljivo smehljala, nato pa se je pridružila pevcu na plesišču, kjer sta se stiskala do jutra. Mar to pomeni, da sta pripravljena na to, da obudita ljubezen?