Zabava

Je Miha gej, ker je v vlogi ženske zelo prepričljiv?

ns
24. 11. 2015, 15.36
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.58
Deli članek:

Tekmovalci šova Kmetija: Nov začetek so se oblekli v ženska oblačila in se zelo hitro vživeli v nove vloge, še posebno Miha, zato se vsi sprašujejo, ali ni v resnici homoseksualec.

Planet Tv
Miha kmetija

Mentorja sta prišla na posestvo in naredila obhod po posestvu. Prva naloga tekmovalcev bo, da bodo morali počistiti obe hiši, klet in spalnice. Najpomembnejša stvar pri tem delu naloge je, da iz bogate hiše ne smejo ničesar vzeti, v nasprotnem primeru se bo naloga štela za neopravljeno. Pripraviti morajo tudi predstavo z naslovom Ženske, ki jih ni več.

Za predstavo so dobili kostume, tudi oder bodo morali postaviti sami in predstava bo morala biti dolga vsaj 10 minut. Za goste, ki za zdaj še ostajajo skrivnost, morajo pripraviti pogostitev. In ko so si tekmovalci oblekli oblačila, so si hitro izbrali svoje vloge.

SPRAVILI SO SE NA MIHO

Franc se je odločil, da bo oponašal Slavico, in z Dominiko sta hitro uprizorila famozno »kopanje« v kadi, preostali so se ob tem zelo zabavali. Miha je imel nekaj težav pri izbiri lika, zato so mu predlagali nekaj možnosti.

Medtem ko se je poskušal vživeti v enega od likov, pa so se sotekmovalci zgolj nasmihali. Niko je povedal, da je pri Mihi opazil, da ima že tako bolj ženstvene gibe, v ženskih oblačilih pa je še bolj prepričljiv. Prav zaradi tega si ga fantje radi privoščijo in zbijajo šale na njegov račun, ugibajo pa tudi o tem, ali je Miha morda v resnici homoseksualec.

SE ŽELIJO ZNEBITI BRUNA?

Zdi se, da je na dnu moške hierarhije tekmovalec Bruno. V igri ostaja pet moških in ena ženska. Moški se držijo svojega načrta in hočejo iz igre najprej izločili vse ženske. Ko žensk ne bo več na posestvu, bodo morali začeti obračunavati med sabo. Med petimi moškimi na posestvu je na hierarhični lestvici najnižje Bruno. Faki in Franc sta namreč sklenila, da bodo prav Bruna poskušali kot prvega izmed njih poslati domov, predvsem zato ker Bruno ne kaže prav velike želje po delu.