Zabava

Neisha krstila ljubljanski bistro

S.N.
12. 10. 2015, 21.42
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.58
Deli članek:

Prestolnica je bogatejša za novo restavracijo; novo kulinarično zgodbo v Tehnološkem parku so začeli, kot se spodobi – z veliko zvezdniško zabavo, na kateri je povabljence s svojimi uspešnicami in odličnim glasom razvajala ena in edina Neisha.

Sašo Radej

Bistro FTP je obogatil ljubljanski kulinarični prostor, saj je dodal kanček inspiracije popularnih londonskih bistrojev in restavracij.

Neisha, glasbenica: "To smo rabili! En tak pravi bistro po vzoru iz tujine. In če bodo tukaj večeri z živo glasbo stalnica, bo še toliko slajše hoditi sem."

O tem so se prepričali tudi številni povabljenci, ki so radovednost potešili na slovesnem odprtju, kjer je goste ob kulinaričnih dobrotah in vrhunski žlahtni kapljici zabavala priznana glasbenica Neisha.

Marley Maček, Matej Rutar in Janko Jenko so v kulinarično zgodbo vstopili, ker verjamejo, da Ljubljani manjka prostor, ki na las spominja na značilne londonske bistroje. In za ta pogum so jim nazdravili tudi številni znani obrazi iz sveta glasbe, kulture, politike in gospodarstva.