Zabava

Kmetija: Maja znorela, Niko v solzah, Franc pa gol!

Nejc Simšič
12. 10. 2015, 08.56
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.58
Deli članek:

Resničnostni šov na Planet TV kar ne neha presenečati s številnimi zapleti med tekmovalci. Nazadnje so pozornost pritegnili trije – histerična Maja, užaloščeni Niko in goli šef Franc.

Planet TV

Planet tv

Niko je hotel Majo potolažiti in ji dati vedeti, da je na njeni strani. Maja pa se ni pustila prepričati in misli, da se je tudi Niko zarotil proti njej ter da mu je igra pomembnejša od njunega odnosa. Ljubimca sta se zato skrila v opazovalnico in v solzah poskušala rešiti zaplet.

Maja misli, da Niko, odkar je član gospode, ni naredil nič, da bi ji bilo na posestvu lažje. Z drugimi člani gospodarjev naj bi se nad hlapci celo izživljal. Tako je spoznala, da je tudi on odgovoren za to, da je hlapcem na posestvu težko. Maja je zaradi prepričanja, da jo je Niko pustil na cedilu, uprizorila pravi histerični izpad, slišati je bilo jokanje, kričanje, preklinjanje in brcanje. Niko je pozneje priznal, da sta tudi pred vstopom v šov imela kar nekaj težav, a sta odnos nekako pokrpala. Zdaj pa so se stvari znova zapletle.

Planet TV

NOVA PRAVILA

Na posestvu se je začelo novo obdobje: obdobje gospodarjev in hlapcev. Tekmovalci so za glavo družine izbrali Franca. Glava je avtomatično postala član gospode in izbere si lahko še tri, ki se mu bodo pridružili. Franc je izbral Nika, Bruna in Fakija.

Šele ko je Franc izbral člane gospode, je izvedel, da gospoda ne sme delati. Hlapci morajo živeti v siromašni hiši, v bogato ne smejo. Tja gre lahko le služabnik oziroma služabnica, ki je tudi edina oseba, ki hodi na tržnico. Gospoda izbira prvega dvobojevalca med hlapci, hlapci pa drugega dvobojevalca izmed vseh tekmovalcev, edini pogoj je, da je istega spola kot prvi. Hlapci in gospoda morajo nositi uniforme.