Zabava

Iris srečna v objemu svojega »bejbija«

Sonja Javornik
11. 10. 2015, 20.35
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.58
Deli članek:

Slovenska lepotička Iris Mulej je novinarjem predstavila dopolnjeno kolekcijo svoje kozmetike, mi pa seveda nismo mogli spregledati, da je bila ves čas nasmejana tudi zato, ker je bil v bližini njen novi izbranec.

Alesh Maatko

Po prekinitvi zveze z Danijelom Utješanovićem je Iris kratek čas uživala s prijateljicami, zdaj pa je spet zaljubljena in nadvse srečna, saj je njen novi izbranec Admir Barčič končno spet prišel v Ljubljano. Admir je bil namreč v zadnjem času večinoma v Afganistanu zaradi svojega dela, v prihodnje pa namerava tudi delo organizirati tako, da bo večinoma v Sloveniji.

»Glede na to, da bom več doma, najina zveza ne bo več na daljavo,« nam je zaupal izjemno postavni in simpatični Admir, ki je pozorno opazoval, ko je njegova Iris predstavljala novosti v kozmetični liniji Johnny Organic.

Iris je kljub obveznostim, ki jih je imela na dogodku kot soorganizatorka, ves čas z nasmeškom opazovala svojega dragega, ki ga kliče Baby. Zaupala sta nam tudi, da sta se poznala že dalj časa, vendar sta bila oba v razmerjih, zato je šele poleti prišlo do prvega zmenka, na katerega je seveda Admir povabil Iris, saj je kot pravi moški naredil prvi korak. 

Alesh Maatko