Zabava

Znani Slovenci na facebooku

mv
11. 10. 2015, 13.22
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.58
Deli članek:

Spremljate slovenske estradnike na facebooku? Dovolite nam, da jih lovimo za vas!

facebook

Rebeka Dremelj
Rebeka Dremelj je zadnje mesece polno zaposlena, zato še toliko bolj uživa, ko se lahko zlekne na kavč in lenari. »Dost za dans!!! Na kauč in ne premaknem 'tazadnje' niti pod točko razno:-):-) Samo en dejavnik, še ne meter velik, lahko sicer spremeni situacijo, ampak močno upam, da je ne bo :-):-)« je priznala pevka.

Kataya

facebook

Kataya je prava strokovnjakinja v delanju selfijev, zato nas ni presenetilo dejstvo, da je bila povabljena kot gostja oddaje, ki je govorila o tem novodobnem fenomenu. Tik preden je stopila pred kamere, je s spletnimi prijatelji delila utrinek iz maske in dodala, da ne ve natanko, zakaj je tam.

Zala Đurić Ribič

facebook

»Vdih …« je zapisala najstniška hči Tanje Ribič in Branka Đurića, Zala, ki trenutno študira igro v New Yorku. Študijsko življenje zna biti naporno, zato je prav, da si Zala vzame minuto ali dve zase in globoko vdihne verjetno ne najbolj čist newyorški zrak.

Jan Plestenjak

facebook

»Star dober traktor … pol star pevec ... in staro dobro Škofjeloško hribovje,« je v svojem značilno poetičnem slogu zapisal Jan Plestenjak pod fotografijo, ki bi jo lahko označili za selfi. Bravo, Jan, očitno mu nova ljubezen odpira nova obzorja, ki vsebujejo tudi bolj ažurno objavljanje na družbenih omrežjih.