Zabava

Lepa Brena: Moj oče ni umrl naravne smrti

mv
11. 10. 2015, 09.53
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.58
Deli članek:

Srbska pevka Lepa Brena, ki je lani izgubila mamo Ifeto, je prvič spregovorila tudi o smrti svojega očeta Abida, ki je umrl pred petimi leti. Razkrila je podrobnosti njegove smrti in šokirala oboževalce z ganljivim priznanjem žalujoče hčerke.

Zoran Kuzmanović

Lepa Brena je navadno precej iskrena glede svojega zasebnega življenja, a o smrti očeta nikoli ni govorila tako kot pred nekaj dnevi v intervjuju za srbsko oddajo. Njen oče Abid se je poslovil pred petimi leti, pevka pa je razkrila, da ni umrl naravne smrti. »Moj oče je umrl v nesreči. Zbil ga je namreč avtobus, ki mu je zadal poškodbe, zaradi katerih je kasneje v bolnišnici umrl,« je razložila glasbenica, ki je lani ostala tudi brez mame Ifete. Smrt staršev jo je seveda precej prizadela, sploh očetova, ker se je zgodila nepričakovano.

Odprto in iskreno tudi o sinovih

Pevka, ki letos praznuje 35 let glasbene kariere, se je med gostovanjem v oddaji razgovorila tudi o svojem odnosu s sinovi, predvsem z najmlajšim sinom Viktorjem, ki je nedavno na instagramu objavljal fotografije z neznano starleto. »Zdaj odhaja na fakulteto, najverjetneje v Kanado ali ZDA. Kar pa se tiče njegove starlete, Viktor je moški in vsi moški morajo iti čez to fazo,« je razložila razumevajoča mama, ki je vseeno vesela, da se bo sin za nekaj časa odselil v tujino, kjer starletam verjetno ne bo tako zanimiv kot v Beogradu.