Zanimivosti

Horoskop za petek, 11. decembra

W.Y.
11. 12. 2015, 06.35
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.59
Deli članek:

Če verjamete ali ne, v vsakem primeru je bolje biti vsaj malo pripravljen. Preberite današnji horoskop.

Arhiv Svet24
So vam zvezde naklonjene?

OVEN – Ob začetku dneva ste nekako brez energije in pravih idej. Imate dovolj poguma, vendar vseeno ne veste, kako naprej. Pazite tako pri delu kot v ljubezni. Niste preveč prepričani, kakšen bo odziv.

BIK – Nekdo ne bo na vaši strani le zato, ker vas še ne pozna najbolje. Znani ste predvsem po tem, da se znate upreti v najbolj nepričakovanem trenutku, ko se vsi drugi že sprostijo.

DVOJČKA  Ne pretiravajte, včasih pustite še drugim, da izrazijo svoje mnenje. Ne pozabite, tudi vi se lahko od drugih kaj naučite. Partner bo na vaši strani, kar naenkrat bosta imela ogromno skupnih točk.

RAK – Vedite, da ljudje sodijo glede na svoj vrednostni sistem, vaš pa je popolnoma drugačen. Potrebujete spremembe, ki vas bodo stabilizirale in popeljale v boljše počutje.

LEV  Pazite pri sestavljanju pomembnih prošenj in podpisovanju dokumentov. Pozanimajte se glede svojih pravic. Le tako boste lahko mirno nadaljevali. Ukvarjajte se s športom, vaše telo potrebuje več naporov.

DEVICA – Ljudi, ki vas ne poznajo dobro, je težko prepričati, da niste mislili resno. Zelo velikokrat rečete oziroma, bolje rečeno, bleknete nekaj, kar sploh ne mislite.

TEHTNICA – Na voljo imate dovolj raznolikih ponudb in veliko časa, ki bi ga lahko tokrat modro izkoristili. Dan bo obarvan s harmonijo in sproščenimi koraki.

ŠKORPIJON  Z osebo, ki vam je bila do nedavnega zelo blizu, si znate skočiti v lase. To vam lahko vzame ogromno energije, ki pa jo boste želeli vlagati v popolnoma druge zadeve.

STRELEC – Ne spuščajte se v posle, o katerih še vedno dvomite. Karkoli bi se lahko izkazalo za napačno, se tokrat tudi bo! Zato sprejemajte dobro premišljene odločitve.

KOZOROG – Poglobite se v odnose na službenem in osebnem področju, saj so potrebne spremembe, če se boste želeli v teh krogih počutiti sproščene in zadovoljne.

VODNAR – Danes ničesar ne jemljite osebno. Prišlo bo namreč do marsikaterega nesporazuma, tako na zasebnem kot na poslovnem področju, ki vas utegne spraviti v slabo voljo.

RIBI  Nekomu boste končno pokazali, da ga pogrešate. Za seboj lahko pustita vse, kar je bilo negativno. Po srečanju boste kot prerojeni, posebno če imata tudi nekaj skupnih delovnih načrtov.