Zanimivosti

Voditelja šokirana obstala med javljanjem v živo

M.J.
2. 11. 2015, 13.35
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.58
Deli članek:

Absolutno neverjetna stvar se je zgodila med javljanjem v živo na eni izmed lokalnih ameriških televizijskih postaj. Med poročanjem o poplavah v Teksasu, je namreč v studio poklical prebivalec in povedal, kjer se trenutno nahaja. Voditelja sta šokirana obstala.

YouTube

Področje Teksasa so po obilnem deževju prizadele hude poplave, lokalna TV postaja KVUE iz Austina pa je stopila v kontakt z enim izmed prebivalcev, ki se je znašel na poplavljenem področju.

Voditelja omenjene TV postaje, Bryan Mays in Yvonne Nava, sta bila šokirana, ko je njun sogovornik Kerry Packer, ki se je s pomočjo mobilnega telefona v živo javil v informativno oddajo, dejal, da se nahaja na drevesu, obkrožen z vodo iz vseh strani in do kamor seže pogled.

Packer se je vozil po cesti, ko je na nekem delu naletel na vodo na cestišču. Mislil je, da jo bo lahko prečkal, toda voda je hitro odnesla njegovo vozilo, to pa se je vse hitreje polnilo z vodo. Na njegovo srečo je vozilo odneslo mimo drevesa, na katerega je uspel povzpeti.

»Sem nekje na šestih metrih višine, na nekem drevesu,« je popolnoma miren dejal Packer.

Enkrat tabornik, vedno tabornik!

Voditelja sta pričakovala javljanje očividca s kavča, pokritega z deko in čajem v roki. Toda, ko jima je povedal, kje se nahaja, sta bila popolnoma šokirana.

"Čakajte, čakajte, Vi ste še vedno na drevesu?", je Mays vprašal nesrečnega, toda mirnega Packerja. »Kaj?? Počakajte, ste v redu? Mislim imate še kaj moči, ste tam že dolgo časa?« ga je vprašala Nava.

Packer, ki je ostal miren v krizni situaciji, je voditeljskemu paru povedal, da je imel srečo, da se je lahko povzpel na drevo. »Dobro sem, še sreča, da je tukaj to lepo drevo. Malce je mraz, toda bil sem tabornik 20 let, tako da znam varčevati z energijo in se ogreti,« je še pojasnil.

Molitve in obljube

Voditelja je med drugim zanimalo, če vidi koga okoli sebe, toda Pecker jima je odgovoril, da vidi samo vodo in drevesa. Voditelja sta mu zaželela srečo in ga vprašala, če jima lahko zaupa natančno lokacijo kje se nahaja. Obljubila sta mu tudi, da se bosta potrudila, da bo pomoč prišla kar se da hitro.

"Molimo za tebe Kerry", je na koncu dejala Nava. "Hvala, cenim to", je zaključil Pecker.