Zanimivosti

Horoskop za ponedeljek, 2. novembra

W.Y.
2. 11. 2015, 06.41
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.58
Deli članek:

Če verjamete ali ne, v vsakem primeru je bolje biti vsaj malo pripravljen. Preberite današnji horoskop.

Arhiv Svet24
Kako kaže?

OVEN – Borite se in usmerite svojo moč v konkretne rešitve, ki so na vidiku. Prijatelj vas bo spremljal s pozitivno energijo in vse skupaj vas bo razveselilo, še posebej tiste, ki ste samski.
BIK – Ne bodite oblastni nad podrejenimi ali partnerji. Moč imate zato, ker veste, kako jo uporabiti, in ne zato, ker znate ukazovati drugim. Veliko bolj veseli boste, če se boste pridružili vsem preostalim.
DVOJČKA – Pri nečem ste zelo neodločni, vaše srce namreč sluti, da niste na pravi poti! Ni dovolj poskrbeti le za materialno plat, razmišljajte tudi o tem, kaj bi radi imeli v ljubezni.
RAK – Ste izredno odločni in nihče vam ne bo nasprotoval. Morda si bo upal le nekdo, ki vam je podoben, a zaradi tega se bosta pravzaprav zbližala. To bo igra, ki je zanimiva za oba!
LEV – Praktični problem se lahko reši. S pomočjo usode lahko pričakujete pozitiven razplet dogodkov. Nikar se ne obotavljajte pri iskanju rešitev. Posvetite se reševanju problema.
DEVICA – Preveč se obremenjujete z izidom zadeve, ki bi jo lahko končali hitro in neboleče. Draga oseba bo pristranska. Morda je napočil čas, da si priznate, kam vas v resnici vleče srce.
TEHTNICA – Manjši čustveni dvom bo prinesla sredina dneva, vendar ne prehitevajte dogodkov in se ne zapletajte v prepire, ki bi pokvarili sicer tako prijetno in sproščeno romantično vzdušje.
ŠKORPIJON  Doma vas obremenjuje starejša oseba, ki ji ne morete dopovedati, da vendarle imate prav. Ne odzivajte se na vsako besedo. Razburjanje vas ne pelje nikamor, posebno če ste se že odločili.
STRELEC – Zelo težko vam bo nekaj skrivati ali se ukvarjati s stvarmi, v katere ne verjamete ali vam ne ustrezajo. Ne izgubljajte upanja, posebno v delovnem krogu in s starejšimi.
KOZOROG Ko ste že mislili, da ste na konju, so se pred vami spet pojavile težave, ki vam grenijo vsakdan. Vedeti morate, da ste za položaj sami odgovorni, ker si dovolite, da vas v slabo voljo spravljajo stvari, ki vas sicer ne.
VODNAR  Ni navdušenja za nekaj, kar vas že od začetka ne prepriča preveč. Posebno med vašimi bližnjimi, ki si prevečkrat mislijo, da boste popustili. To vas bo le še bolj spodbudilo, da vztrajate.
RIBI – Čas za uvajanje sprememb, ki jih sicer ljubite le, kadar se sami odločite zanje, ni pravi, zato ne boste toliko uživali v svojem delu, kot bi sicer. Bodite previdni, komu zaupate.