Zanimivosti

Kako poceni v Miami in si ogledati Zavca, Dragiča in Kopitarja?

nn
1. 11. 2015, 20.54
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.58
Deli članek:

Najboljši slovenski boksar Dejan Zavec se bo 25. novembra v Miamiju pomeril s svetovnim prvakom po verzijah WBA in IBO Kubancem Erislandyjem Laro.

Drago Wernig - TAKA
Dejan Zavec

Reuters
V Miamiju je novembra še zelo toplo, količina padavin pa se po pomladi in poletju zmanjša.

Zavec se za dvoboj intenzivno pripravlja in pravi: »Laro spoštujem, a se ga ne bojim. Ne grem v Ameriko, da bi vknjižil nov poraz. Če bi tako razmišljal, potem do tega dvoboja ne bi prišlo.«

Dejanu  bo zagotovo prav prišla vsaka pomoč iz občinstva. Kdor si želi ogledati dvoboj in odhod čez lužo združiti s popotniškim dopustom, si lahko trenutno najugodnejše letalske vstopnice kupi pri letalski družbi Turkish Airlines. Cena povratne letalske karte Benetke-Miami stane le okoli 350 evrov. Odhodi po tej ceni so možni v vseh dneh od 10. do 23. novembra 2015 (z izjemo 19. novembra), povratek pa vsak dan od 23. novembra do 14. decembra 2015.

V tem času pa bosta v Miamu nastopala še dva slovenska športna virtuoza. 21. novembra se bodo Miami Heat z Goranom Dragičem pomerili s Philadelphio, čez dva dni pa bo v predmestju Miamija drsal Anže Kopitar in njegovi LA Kingsi, ki bodo skušali premagati domače Panterje.

Kako si za okoli 500 evrov urediti letalske karte, vstopnice za tekme in nočitve, pa preberite TUKAJ.