Zanimivosti

Uvod v martinovanje

M.J.
1. 11. 2015, 20.50
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.58
Deli članek:

V sredo, 11. novembra 2015 se bo na Fakulteti za elektrotehniko Univerze v Ljubljani odvilo srečanje članov Alumni kluba FE. Času primerno, bo tokratno srečanje v znamenju Martina.

M.J.
Enolyse je podjetje, ki razvija pametni senzor za spremljanje kinetike fermentacije mošta.

V sproščenem vzdušju bo moč poklepetati s predstavniki podjetja Enolyse. Enolyse je podjetje, ki razvija pametni senzor za spremljanje kinetike fermentacije mošta, EnoMeter in pripadajočo mobilno aplikacijo. Vinarjem s tem produktom prihranijo do 5 ur dela dnevno, izboljšajo kakovost vina z zmanjšanjem vnosa enoloških sredstev in povečajo zaslužek.

M.J.
Vinarjem ta produkt prihrani do 5 ur dela dnevno.

Investirali so Bolgari
Martin Blazinšek, Jaka Ogorevc in Primož Zajec so svojo karierno pot po zaključenem študiju elektrotehnike začrtali v smeri povezovanja vrhunskih vin in visokih tehnologij. Skozi pogovor bo moč spoznati spoznati, s čim se mladi inženirji soočajo pri realizaciji svoje tehnološke ideje, kako poteka delo v njihovem start-up podjetju danes, kaj je za njih pomenila investicija bolgarskega pospeševalniškega sklada in kje se vidijo čez deset let. Po pogovoru se bo druženje nadaljevalo ob izboru mladih vin, prigrizkih in pečenem kostanju.