Zanimivosti

Zimske pnevmatike yokohama na ADAC-ovem testu med najboljšimi

A.Š.
6. 10. 2015, 20.47
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.58
Deli članek:

Na ADAC-ovem testiranju zimskih pnevmatik v Nemčiji je YOKOHAMA W.drive V905 dosegla izjemne rezultate v vodljivosti ter pri zaviranju na suhem in mokrem cesti

Zasedla je visoko 2. mesto med 19. testiranimi blagovnimi znamkami zimskih pnevmatik dimenzije 205/55 R16 91H.

Rezultati testiranj so pokazali, da je zmogljiva zimska pnevmatika Yokohama W.drive V905 izjemno stabilna, vodljiva in odlična pri zaviranju na suhi podlagi, prav tako pa je odlične ocene dobila tudi pri oprijemu na mokrem terenu in v snežnih pogojih.

ADAC testiranje se izvaja v različnih vremenskih razmerah in vključuje ocenjevanje vodljivosti, varnosti, zaviranja in oprijema na suhi, mokri, zasneženi in ledeni podlagi, pa tudi obrabe pnevmatik in emisij hrupa ter porabe goriva.

Izjemno kakovostna zimska pnevmatika Yokohama W.drive V905 bo tako najboljša izbira za visoko zmogljiva osebna, SUV in urbana terenska vozila najuglednejših blagovnih znamk, saj z majhnim kotalnim uporom zagotavlja majhno porabo goriva in nudi odličen oprijem v vodi in snegu. Odlični rezultati nedavnega ADAC-ovega testiranja so dokaz, da napredna tehnologija Orange Oil, ki so jo razvijali v Evropi, zimsko pnevmatiko Yokohama W.drive V905 z izpopolnjeno strukturo uvršča med najboljše pnevmatike na trgu.