Zanimivosti

Zabava na prostem po zvezdniško

N.N.
26. 5. 2015, 08.00
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.57
Deli članek:

Kako se zabavajo zvezdniki? Vas zanima, zakaj obožujejo piknike in kaj po njihovem mnenju na zabavi v naravi ne sme manjkati? Preverite, kakšni so slavni zvezdniški pikniki.

Kuha se, kuha!

Heidi Klum: Zabava z otroci

Bolj kot sami hrani, Heidi pravi, da je treba pozornost nameniti otrokom. Zato so njena obvezna oprema pri zabavi v naravi otoški rekviziti. »Redkokdaj imamo priložnost, da smo vsi na kupu. Zato mi takrat še posebej veliko pomeni, kadar vso svojo pozornost lahko namenim otrokom,« pravi zvezdnica.

Barack Obama: Obožuje zabave v naravi

Ja, res je! Predsednik ZDA naravnost obožuje zabave na prostem, zato če ima le čas, odveže kravato in se preda aktivnostim v naravi. Zelo uživa kadar je lahko sam v vlogi kuharskega mojstra, prepričan pa je, da mu gredo najbolje od rok sočni steaki, kij ih pripravi na prav poseben način. Če se le da zraven postreže pisano zelenjavo, nato pa uživa v družbi svoje družine, daleč stran od fotoaparatov.

Jamie Oliver: Mojster žara

»Prave poletne zabave brez dobrot na žaru ni,« pravi Jamie Oliver, ki obožuje vse, kar je povezano z žarom. »Perutničke, hamburgerji, reberca, zrezki, svinjina in še bi lahko našteval,« pove kuhar, ki zabavo na vrtu obvezno povezuje z vonjem iz žara. »Ne znam si predstavljati zabave v naravi brez hrane na žaru. To je tako kot čajanka brez čaja, se vam ne zdi?«

Arhiv Svet24
Njegovo pravo ime je James Trevor.

Britney Spears: Parki so poleti top!

Britney s svojimi prijateljicami in otroki poleti najraje zavije v park, saj je prepričana, da je tam največja mera zabave, tako za otroke kot tudi za odrasle. Pravi, da ima s seboj vedno torbo, polno hrane, njeni otroci pa prisegajo na mini hamburgerje z žara in na sveže sadje.